Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia için BOSCH AEROTWIN silecekler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia için BOSCH AEROTWIN silecekler

Aynı sileceklerden kullanıyorum bir aydır. Biraz sesli çalışıyor ama görevini tam yapıyor. Çiftini 40 liraya almıştım.

Yorum

Aerotwin yerine yanlışlıkla aeroeco almışım ama iyiki de almışım.Hem sessiz hem iyi temizliyor.Aerotwinden daha memnun kaldım.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Son zamanlarda piyasaya çok fazla ürün geliyor ve bir çoğu orijinal değil artık bu iş biraz şansa döndü

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

silecek numaraları kaç olmalı insignia için bosch almayı düşünüyordum hepsiburada com da 90 lira takımı.Pahalı olduğunu düşündüğüm için yedek parçacı bir arkadaş başka bir marka önerdi onu alacağım test ettikten sonra gözlemi yazarım inşallah
          2012 İnsignia 2.0 cdti biturbo cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osmanMUDUROGLU View Post
            silecek numaraları kaç olmalı insignia için bosch almayı düşünüyordum hepsiburada com da 90 lira takımı.Pahalı olduğunu düşündüğüm için yedek parçacı bir arkadaş başka bir marka önerdi onu alacağım test ettikten sonra gözlemi yazarım inşallah
            Ben şuanki aracımda bosch kullanıyorum.Orjinalleri 1 sene dayanmadı.Bunlardan şimdilik memnunum çiziksiz ve sesiz siliyor.sileceksepeti.com adresinden bosch silecekleri temin edebilirsiniz.Fiyatları makul sayılır ben 3 kere alış veriş yaptım gayet menunum.
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Bosch'ların çok fazla sahtesi oluyor, dikkat edin.

Şahsen silecek konusunda Bosch gibi ürünleri değil, ucuz ürünleri alıp sık değiştirmekten yanayım. Yani Bosch'u 1 yıl kullanmaktansa ucuz silecek alıp 3 ayda bir değiştirmek bana daha performanslı geliyor.

Yorum

Bmw F30 kasa aracımın orginal silecekleri 3 ayda cörtledi. Garantiden yenilettim, 2. ayda onlarda da sıkıntı oldu. Bosch Aerotwin Plus aldım. 70 küsür liraya.. www.sileceksepeti.com 'dan.
                Araç modelini girince uygun sileceği öneriyor web sayfasında. 3 hafta oldu şuana kadar sileceğin performansından memnunum. Sessizliği de cabası.. Silecek sepeti için de iki kelime etmek isterim, adamlar gerçekten hızlı ve düzgün çalışıyorlar. Fiyatlar piyasaya göre normal, ayrıca ürünlerin kargo paketlemesi bir harikaydı, paketten montajla ilgili yazılı ve görsel talimatta çıkıyor. Opel servislerinde yada her ne marka araç kullanıyorsanız, orjinal ürün alacağınıza Bosch Aerotwin yada Aerotwin Plus alın. Bmw orjinal sileceklere 300tl istedi
                *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal silecekler de ya Bosch'dur, ya da Valeo falandır zaten...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
                    Orjinal silecekler de ya Bosch'dur, ya da Valeo falandır zaten...
                    Opel'inki bosch olabilir.
                    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Aracımın üzerindeki silecekler orjinal hibrit muz denilen sileceklerdendi. Vasat duruma gelmişlerdi. Çok para vermek istemediğimden hepsiburada.com'daki 71cmlik silecek lastiklerinden aldım.

Aldığım zamanki kargo ücretsiz fiyatı 9.18TL'ydi. Hem de çift olarak geliyor. Bir ay oldu alalı. Lastikler gelince eski lastikleri söktüm. Eskilerin çubuklarını yeni lastiğe geçirdim. Yeni lastiği de sileceğin gövdesine geçirdim ve fazlalıkları makasla kesim. Ertesi gün yaklaşık 570km boyunca aralıksız yağmur yağan uzun yola çıktım. Hem de gece. En ufak bir sıkıntı çıkarmadı ve oldukça sessizdi. Sileceğin bile yetişmediği zamanlar oldu. Hala da çatır çatır çalışıyor.

Şu saatten sonra sileceğin gövdesine her seferinde para vermektense hazır silecek lastiği alıp gövdesine takacağım.
                      1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
                      2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
                      3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
                      4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
                      5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
                      6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Selam arkadaslar bende degiarirecegim boch sileceklere ben burda bakiyorum ayni marka model 40 50 euroya geliyor amazondan alirsak 30 40 arasi nasil oluyorda türkiyede ayni silecek 50 lira ? Boch Alman mali deil mi ?

Yorum

Bazı ürünler Türkiye'ye ihraç edilirken fiyat ayarlaması yapılıyor. Bu yüzden de Almanya'da 50€ olan ürün bazen Türkiye'de 50 TL olabiliyor. Özellikle tekstilde bu durumla çok karşılaşıyorum.

Yorum

Arkadaşlar merhaba
                            2015 model 1.6 t aracım için bosch aerotwin silecek alacağım ama internette hep (2008-2013) model için var 2015 'in makajlı kasanın silecekleride aynı mıdır acaba!!

Yorum

Ben önceden inwells silecek almıştım ama inanırmısınız bilmem,yaz-kış demedi 4 sene dayandı ve aracımın üstünde yeni sahibine gitti.Bu dört sene boyunca ne ses nede çizgili silme ile karşılaşmadım.Şuan ki aracımın silecek değişim zamanı geldiğinde inwells'in sadece silecek lastiğini alıp orjinal sileceklerine takacağım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
                                Ben önceden inwells silecek almıştım ama inanırmısınız bilmem,yaz-kış demedi 4 sene dayandı ve aracımın üstünde yeni sahibine gitti.Bu dört sene boyunca ne ses nede çizgili silme ile karşılaşmadım.Şuan ki aracımın silecek değişim zamanı geldiğinde inwells'in sadece silecek lastiğini alıp orjinal sileceklerine takacağım.
                                Bilgi için teşekkürler .Denemekten zarar gelmez sonuçta 4/1 fiyatına inwells alacağım ama onda da (2008/2013) model için diyor 2015 model de aynı silecek mi acaba

Yorum

İşleniyor...
                                X