Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia için BOSCH AEROTWIN silecekler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia için BOSCH AEROTWIN silecekler

Orjinal yazı sahibi: denz
    Kış hazırlıkları başlamış
    Arkadaşlar benimde sol taraftaki cam fıskiyesi yukarıya (tavana doğru) fışkırtıyor. Nasıl ayarlanıyor acaba?
    Fıskıyeleri dururken kontrol ettiğinizde yukarı doğru atıyor ama araç hareket halinde iken direkt cama geliyor siz hangi durumda kontrol ettiniz ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arkadaşlar benimde sol taraftaki cam fıskiyesi yukarıya (tavana doğru) fışkırtıyor. Nasıl ayarlanıyor acaba?
      Ayarlanmıyor diye biliyorum bizimkiler, suyu dağıttığı için. Belki ufak bir toz falan yönü değiştiriyor olabilir. Orijinal GM marka jetlerin çiftinin fiyatı 15 TL civarı. Alıp kendiniz de takabilirsiniz çok kolay montajı, hem de sıfır
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Toplu iğneyle ayarlanıyor diye okumuştum bir yerden.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Fıskıyeleri dururken kontrol ettiğinizde yukarı doğru atıyor ama araç hareket halinde iken direkt cama geliyor siz hangi durumda kontrol ettiniz ?
          Allah Allah. Ne bitmez özelliği varmış insignianın yav Birazdan iki türlü de deneyeyim.

Ayarlamak için bir aparatı varmış galiba. Şurada gösteriyor
          2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Allah Allah. Ne bitmez özelliği varmış insignianın yav Birazdan iki türlü de deneyeyim.

Ayarlamak için bir aparatı varmış galiba. Şurada gösteriyor
            fıskiyelerin ucu zamanla sudaki kireçden dolayı tıkanabiliyor Önce toplu iğne olayını denerseniz sorunu çözeceğinizi umut ediyorum

Yorum

Dururken de giderken de aynı. Çok devasa değil ön cama geliyor yine ama tavan, yan camlar falan nasibini alıyor.
              2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

http://www.aliexpress.com/snapshot/6056631566.html

Arkadaşlar, ben burdan önce 2 adet 60-45cm aldım, 15-20 gün aralığında ürünler geldi, taktım, bizdeki orjinal silecekler ile birebir aynılar. Sadece GM yazmıyor. Ama fiyat çok uygun ve çok kaliteli. Seti 11.87$. Sonra 4 takım daha sipariş verdim. İlk verdiğim siparişin üzerinden bir yıl geçti, sırf zevk için atıp yenilerini takacağım. oleyy
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Güncel

İki hafta önce siliceklerimi değiştirdim. Burada okuduğum yazılar ve yorumlar üzerine Bosch aerotwin sileceklerden aldım. Bu ay istanbul oldukça yağmurlu ve epeyce silecekleri test ettim. Sonuç kesinkikle almayın. Nedenler ise ilk bir hafta silecekler gayet güzel siliyordu fakat ondan sonra sürücü tarafındaki silecek tam ortadan sildiği alan boyunca 0.5cm genişliğinde iz yapıyor ve bir bölgede yumru büyüklüğünde buhumsu bir yüzey bırakıyor. Lastiğine dikkatlice defalarca baktım en ufak deforme yok ama malasef düzelmiyor.
                  2. neden ise yolcu tarafındaki silicek kolu orginal siliceğe göre 1-2cm arası daha kısa alan tarıyor.
                  3. neden ise oldukça sesli bir silecek.
                  4. neden ise sürücü tarafındaki sileceği kaldırmak istediğinizde sileceğin ucu diğer sileceğe takılıyor dikkat edilmezse sürtünerek çıkıyor buda çok çabuk deforme olmasına neden olabilir. Hele arabanızı sık sık yıkatıyorsanız bunun olması kaçınılmaz. Şu don zamanları gelsin geçsin direk değiştireceğim. Ne olursa olsun orginal mal candır abi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet.goktepe
                    Güncel

İki hafta önce siliceklerimi değiştirdim. Burada okuduğum yazılar ve yorumlar üzerine Bosch aerotwin sileceklerden aldım. Bu ay istanbul oldukça yağmurlu ve epeyce silecekleri test ettim. Sonuç kesinkikle almayın. Nedenler ise ilk bir hafta silecekler gayet güzel siliyordu fakat ondan sonra sürücü tarafındaki silecek tam ortadan sildiği alan boyunca 0.5cm genişliğinde iz yapıyor ve bir bölgede yumru büyüklüğünde buhumsu bir yüzey bırakıyor. Lastiğine dikkatlice defalarca baktım en ufak deforme yok ama malasef düzelmiyor.
                    2. neden ise yolcu tarafındaki silicek kolu orginal siliceğe göre 1-2cm arası daha kısa alan tarıyor.
                    3. neden ise oldukça sesli bir silecek.
                    4. neden ise sürücü tarafındaki sileceği kaldırmak istediğinizde sileceğin ucu diğer sileceğe takılıyor dikkat edilmezse sürtünerek çıkıyor buda çok çabuk deforme olmasına neden olabilir. Hele arabanızı sık sık yıkatıyorsanız bunun olması kaçınılmaz. Şu don zamanları gelsin geçsin direk değiştireceğim. Ne olursa olsun orginal mal candır abi.
                    Benim 20 liralık silecek bile yapmadı yahu bunu, geçmiş olsun...
                    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine

Arkadaşlar, ben burdan önce 2 adet 60-45cm aldım, 15-20 gün aralığında ürünler geldi, taktım, bizdeki orjinal silecekler ile birebir aynılar. Sadece GM yazmıyor. Ama fiyat çok uygun ve çok kaliteli. Seti 11.87$. Sonra 4 takım daha sipariş verdim. İlk verdiğim siparişin üzerinden bir yıl geçti, sırf zevk için atıp yenilerini takacağım. oleyy
                      Ben de mi alsam ya??? Gerçi benim silecekler gayet iyi ama, kanıma girdiniz ihihi

Yorum

Silecek işi biraz karışıktır küçük bir toz parçası bile sileceğin cizk silmesine sebep verebilir birde orjinal ürünmüydü ve üretim tarihi nedir bilginiz varmı kaucuk malzemelerin raf ömrü vardır uzun süreli beklemiş sileceklerde bu tür sorunlar olabilir neyse geçmiş olsun diyelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Benimde şoför tarafında silecegin tam ortasinda iz bırakmaya başladı.Ben camın aşırı çamur olmasına bağladım.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius

Ben de mi alsam ya??? Gerçi benim silecekler gayet iyi ama, kanıma girdiniz ihihi
                            Kusura bakmayın, mesajı şimdi gördüm.
                            Aracımı aldığımda 1 yaşındaydı, silecekleri orjinal GM fabrikasyon sileceklerdi ve cam üzerinde harelenme, yağ tabakası ve iz bırakıyordu.
                            Çinden aldığım linkte de bahsettiğim silecek takımını taktım, hiçbir sorun kalmadı, camlar olması gerektiği gibi iz bırakmadan temizlenmeye başladı, üstelik de orjinalinden hiçbir farkı yok tip olarak sileceklerin.
                            Aradan bir yıl geçti, sadece sol taraftaki sileceğin küçük bir kısmı cam üzerinde iz bırakmaya başladığından sağ taraftakinde sorun olmamasına rağmen ikisini de çıkarıp attım ve yenilerini taktım, 4 takım sipariş verdiğimden 2. takımı takmış oldum.
                            Daha ilk kullanmada yeni sileceklerin kesinlikle çok daha sessiz ve harika bir şekilde camı temizlediğini gördüm. Bu şekilde yine en az 1 yıl daha kullanırım diye düşünüyorum.
                            Tamam orjinal candır ama bir silecek setine 100-150TL para vermek bana göre paraya yazık etmek. Benim aldığım silecek setinin orjinalinden GM logosu hariç hiçbir farkı yok. 100 liraya 4 adet silecek seti satın aldım.
                            Diyecem ki size göndereyim bir set, ama git gel kargoya vereceğiniz paraya Çinden satın alın daha iyi. Üstelik kargoya da para ödemezsiniz.
                            Adamlar kendi kutusunda ve çok güzel paketleyip gönderdiler silecekleri.
                            İlk aldığımda deneme amaçlı sadece bir takım aldım.
                            Gelen silecekleri beğendiğim için 4 adet daha sipariş verdim. 25 TL ye geliyor seti, ben memnunum, herkese de tavsiye ederim, son karar sizin tabii..
                            @Murat
                            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

bende dün Bosh aldım taktım eskileri çok kötüydü çok fazla iz bırakıyordu dün taktığım bosh u bi defa deneme fırsatı buldum tabi ilk gün çok bişey ifade etmez ama çok güzel ve sessiz siliyor tek beğenmediğim yanı yolcu tarafındaki sileceğin biraz üstte durması..
                              İNSİGNİA'sız

Yorum

... Diyecem ki size göndereyim bir set...
                                Çok teşekkürler, düşünmeniz bile yeterli Siz beğendiyseniz ve tavsiye ediyorsanız tamamdır. Birazdan ben de sipariş veriyorum, açıklamaya 60cm + 45cm mi yazmam gerekiyor? Siz bu ölçüyü mü söylediniz?

Yorum

İşleniyor...
                                X