Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia için BOSCH AEROTWIN silecekler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia için BOSCH AEROTWIN silecekler

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
    Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    Orjinal yazı sahibi: adamsapple
    Metro marketlerde var tanesi 20-çifti 40 TL civarında
    Malatya da metro market yok ki abi

internetten şunları buldum, sanırım Gökhan abinin silecekleri ile aynı ürünler(?)

http://ozenticaret.com.tr/asp/produc...-Kancali-600MM

http://ozenticaret.com.tr/asp/produc...-Kancali-450MM

Bizim silecekler de kancalı diye biliyorum, birebir uyum sağlar değil mi bu silecekleri alsam? Araçta şu an kullandığım orjinallerini kancadan çıkarıp bunları taktığım an daha da sorun olmaz değil mi?
    Adresini yollarsan sana kargolarım

Bugün sanayiye gittim Bosch car servisine, hallettim abi bi ustamın tavsiyesi ile buldum aero twin sileceklerden.. çifti 50 TL hallettim gayet güzel ve temiz oldu çok teşekkür ederim..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Güle güle eskit

Yorum

Hayırlı olsun
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Serviste orjinal sileceklerin çifti 100 lira olmuş..

Yorum

Konu eski ancak silecek alıcam bir kaç güne bu bosch nasıl veya ne almalıyım birde nerden diye yardım ederseniz sevinirim

Yorum

Muz silecekler iyidir bende kullandin yalniz sag taraftaki silecegin ust kismi tam basmiyordu camin yapisindan dolayi 1 cm kisminda tam silemiyordu onun disinda guzeldu internetten bulabilirsiniz ben maslakta oto sanayiden almistim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

http://www.hepsiburada.com/liste/mod...oryId=60003680

http://www.sileceksepeti.com/Insigni...l#labels=546-2

Arada 2 katı fiyat farkı var, modacar kullanan varmı tavsiye edermisin yoksa bosch al geçmi dersiniz?

Yorum

Bosch aerotwin aldım netten bugün elime geçecek deneyimlerimi yazarım.Ama herkes memnun kalmış gibi.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Genel olarak Bosch ürünleri iyidir ama nihayetinde kauçuk bu en kaliteli üründe bile sorun yaşanabilir ama benim tercihim bosch olurdu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bosch aerotwin silecekleri yaklaşık 10 aydır kullaniyorum..Gayet guzel. Bauhouse 'dan almıştım.
                      Önerilir..
                      2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

Ben hemen her marka sileceği yukardan aşağı kullandım, BOSCH dahil. En sonunda sırf denemek ve dibini görmek için hepsiburada'da "silgör" ya da "silbak" gibi saçma sapan bir adı olan bir ürün aldım. Sanırım fiyatı çiftinde 20 TL falandı. Bir seneden fazladır kullanıyorum ve şaşkınlık içindeyim. Hala tertemiz siliyor, en ufak bir atlama ya da iz bırakma ya da baskı problemi yok. Hafif bir silme sesi yapıyor bazen ama nedenini tam çözemedim, sanırım hava çok soğuyunca oluyor.

Silecek konusunda ses takıntısı gibi takıntılarınız yoksa 20-30 liralık silecekler işinizi haydi haydi görecektir. Ama kaliteli olsun derseniz tabi ki Bosch. Ben aradaki fiyat farkı kadar fark görmedim, bilginize.
                        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

teşekkür ederim, bende hepsiburada dan alıp geçeyim o zaman

Yorum

Orjinal yazı sahibi: expander
                            teşekkür ederim, bende hepsiburada dan alıp geçeyim o zaman
                            Memnun kalacağınızı düşünüyorum.
                            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Bosch da çok pahalı değil servis 120 lira demişti

Yorum

Kış hazırlıkları başlamış
                                Arkadaşlar benimde sol taraftaki cam fıskiyesi yukarıya (tavana doğru) fışkırtıyor. Nasıl ayarlanıyor acaba?
                                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                                X