Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia için BOSCH AEROTWIN silecekler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post
    Ben geçen yıl aldım Bosch marka aerotwindi sanırm. Çok tavsiye etmem. Hem çok pahalıya geldi, hem de (ki benim için en önemli husus) silecekleri taktıktan sonra camın kenarından çok çirkin gözüküyor, görsel olarak orjnali gibi kibar değil (silecek kolunun takıldığı aparatı çok büyük ve yüksek yapmışlar, kocaman gözüküyor). Eğer tavsiyeniz olursa çok çok memnun olurum. Sırf bu husustan dolayı yeniden silecekleri değiştiririm
    Inwells in hybrid yazan bizim araçlar için olan sileceklerinin orjinalden farkı yok görüntü olarak da temizleme ve sessizlik olarak.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post

Inwells in hybrid yazan bizim araçlar için olan sileceklerinin orjinalden farkı yok görüntü olarak da temizleme ve sessizlik olarak.
      Cevabınız için teşekkürler, zaten dün yazılanları okuyup sipariş verdim. Henüz daha ürünler elime geçti. Akşam takıp deneyeceğim. Herkes memnun anladığım akdarıyla sorun olacağını düşünmüyorum.

Yorum

İnwells'i ben de kullanıyorum ve memnunum fakat kardeşimin aracına aldık o hatalı üretim çıktı. Biraz şans işi gibi ama fiyatından dolayı tercih edilebilir.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Merhaba, bende valeo ile inwells arasında kaldım. Inwells hibrit olduğu için ve çoğu kişi tavsiye ediyor diye aldım, bugün geldi. Yarın takıp deneyeceğim.

Yorum

Ürünü dün taktım, şansıma dün önce hafif sulu kar ardından yoğun kar yağışı oldu Ankara'da ve ürünün performansı gayet yeterli. Ben tavsiye ederim tam bi f/p ürünü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72 View Post
              Ynt: Insignia için BOSCH AEROTWIN silecekler

Opelin sileceklerinden daha iyi olacağından eminim. Bu kadar üstün özellikleri olan araca eski
              dizayn silecekler mi konur yahuuu. Nerdeyse hemen hemen tüm araçlarda banana tip silecekler kullanılıyor artık.

Sileceklerini değiştirmek istemeyen arkadaşlara diğer önerim ise silecek lastiklerini değiştirmeleri. VW MEZ de satılıyor.
              Ancak fiyatı Bosch ile nerdeyse aynı olacaktır.
              katılmıyorum bence orijinal silecekleri tam araç için dizayn edilmiş.lastiklerinin yıpranması veya ömrünü tamamlaması normal.değişim zamanında yine orijinal ile değişmesi gerektiğini düşünüyorum.zira banana silecekler D segment bi araç için uygun değil diye düşünüyorum.çünkü 150 km hız ve üstlerinde banana silecekler tamamen işlevsiz kalıyor ve bağlantı yerlerinin orijinale göre daha çıkıntılı olması sebebiyle yüksek hızlarda çok rüzgar tutuyor ve sesi aracın içine kadar geliyor.Üstelik tam ölçü bulmak zor o yüzden birbiriyle uyumsuz çalışıp tam ikisinin birlşetiği yerden sürekli cama çizgi halinde su akıyor.

Yorum

İşleniyor...
              X