Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hesaplı ve günveli Lastik Seçimi Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hesaplı ve günveli Lastik Seçimi Hakkında

Arkadaşlar merhaba,arabamın üstündeki lastikler bridgstone potenza, ve değişmesi lazım.

Hesaplı,yol tutuşu iyi,viraj kabiliyeti yüksek,yüksek hızlarda insana güven verebilen,ıslak yollarda aracı savurmayacak bir lastik arıyorum.
    Petlasın yazlık velox sport pt711 modeli kafama yattı gibi ama kullanan varmıdır acaba hiç ?

Veya başka hangi lastik önerebilirsiniz ?

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

lastik ebatları 245/45/18

Ynt: Hesaplı ve günveli Lastik Seçimi Hakkında

Tabii ki michelin ama hic de hesapl deil...Burada devreye Fatih hocam gibi Kmho kullaniilari girmeli.Onlarin yorumlari oneml..Ben kisliklarindan son derece memnunm .Son 5 aracimin hepsinde kislik kumho kullandim ancak yazliklar farkli tabii. ...Yanliz bildigim kmhonun yeni versionundan herkesin çok mutlu oldugu yonunde idi...

Yorum

kumho bundan eski aracımda vardı gayet konforlu iyi yol tutuyor ancak ömrü düşük çabuk diş eritiyor hani öyle aman aman degil ama biraz daha hızlı şuan goodyear efficent grip var biraz pahalı ancak gayet başarılı bir lastik yol sesi de az

Yorum

Kumho ku39 kullanıyorum ve çok memnunum. 20" jant kullanmama rağmen hem yumuşak hemde sessiz bir lastik. Fiyatına göre çok iyi bir lastik.

Yorum

Kışlık Petlas kullandım. Son derece iyi bir performans gösterdi.
          Yazlık olan da iyi olabilir.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

ben continantel kullanıyorum ama fiyat olarak nerdeyse yarı fiyatına kumho alabiliyorsun yorumlarda güzel tercih senin
            2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
              Kumho ku39 kullanıyorum ve çok memnunum. 20" jant kullanmama rağmen hem yumuşak hemde sessiz bir lastik. Fiyatına göre çok iyi bir lastik.

üstadım sen 20 lik jantda bunu kullanıyorsan olay bitmiş demektir sanırım.

yol tutuşu,ıslak yol ve viraj kabiliyeti nasıl acaba lastiğin ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: unqnown
                Orjinal yazı sahibi: xxstormxx

üstadım sen 20 lik jantda bunu kullanıyorsan olay bitmiş demektir sanırım.

yol tutuşu,ıslak yol ve viraj kabiliyeti nasıl acaba lastiğin ?
                Bir kaç kere zorladım ve beni zor durumda bırakmadı.Konfor olarakta çok memnunum parasının üstünde bir lastik bana göre...

Yorum

Pirelli Pzero yu tavsiye ederim tanesi 500 tl ve 6 aylık kaskosu var.Herhangi bir delinmede aldığın servise götürüyorsun ve birebir değişiyorlar.Yol tutuş açısından da tatminkar.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

önceki aracımda(hyundai i30) kumho solus vardı. lastik ısındıktan sonra gayet iyi tutunuyordu yola. Bende michelin pilot sport var, çok fazla denemedim ama bir sıkıntı yaşamadım.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Falken'i özellikle tavsiye ediyorum. Hem fiyatı makul, hem japon. Üstelik amerika, avustralya vs oldukça iyi bilinen bir lastik.

Yorum

bugün gittim michelin pilot super sport aldım tanesi 580 liradan.neden pahalı bi lastik aldın derseniz,altımızdaki araba haliyle hızlı bir araba ve yollarda ne zaman neyle karşılaşacağımız hiç belli olmuyor.Kıydık paraya aldık 2-3 gün sonra gelecek lastikler, biraz kullanayım forumda bilgi veririm bu lastik hakkında.

cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Yorum

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan...

Yorum

En doğrusunu yapmışsın, hayırlı olsun
                            Ben de yeni lastik alacak olsam en iyisini almaya çalışırım

Fakat anlamadığım birşey var bu kumhonun farklı lastikleri mi var? Neden sordun derseniz benim eniştemin Combosu var ve aracın ilk lastikleri eskiyince kumho taktılar, o kadar şikayetçiki anlatamam sert, gürültülü, yol tutuş iyi değil diyor. Aldığına bin pişman yani. Dolayısıyla ben kışlık bile olsa kumho düşünmüyorum.

Yanlış anlaşılmasın ben lastiği kötülemek istemiyorum, kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum...
                            2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

Ben kumhonun kış lastiğini kullandım. Çok memnun kaldım. Kışın en çetin geçtiği günlerde, lapa lapa kar yağdığında İstanbulda gezmediğim yer, çıkmadığım tepe kalmadı.
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                              X