Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Alarm tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Alarm tavsiyesi

merhaba arkadaşlar edition paket aracım var alarm taktırmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir hangi markayı tavsiye edersiniz
    Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Ynt: Alarm tavsiyesi

Cyclone firmasını arayın isterseniz İstanbul ofisini. 40-50 tl karşılığında orjinal anahtardan kumandalı alarm üretiyorlar ve satışını yapıyorlar. Yukarıdaki reklamlinkinden tıklayınca irtibat geçebilrsin.
    Insignia Club sitesinde uye olduğunuzu iletiniz. Reklamınız bizim sitede yayınlanıyor diyebilirsiniz.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

cyclone firmasına telefonla ulaştım ve birde desi alarm'a gidip aracımı gösterdim ama ne yazıkki alarm takılmıyor benim edition pakete araç beyni kitliyor harici bağlantıya izin vermiyor gibi teknik konulardan bahsetti desi alarm sonuç alarm takılmıyor
      Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Dün gece 12-1 sularında mahallede ne kadar araba var ş... biri gelmiş lastiklere bıçağı sokup kaçmış. Bi jeep'in camına da not bırakmış "ben binemiyosam sizde binmeyin diye" Sabah sabah ortalık mahşer gününe döndü.Halbu ki 2-3 defa alarm öttü kimsede noluyo diye inmedi.
        Yani aklınızda bulunsun mahallenizde bi arabanın alarmı çalarsa duyarsız kalmayın.En azından balkonunuzdan felan bi bakın.Ben uyku sersemi umursamadım başıma bu geldi.
        Özetle alarmın faydasını bi daha anladım.(en uygun yer burasıdır die buraya yazdım)

Yorum

Geçmiş olsun

Allah bu tür problemli vatandaşlarımıza akıl fikir versin.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kullanan arkadaş vardı bu sitede. Cyclone dan ne dediler peki? .
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Merhaba,

aracıma alarm taktırmak istiyorum.. ama hassasiyet ayarının gayet iyi olmasını istiyorum varsın yanından araç geçincede ötsün.. hiç sorun değil.. internette bikaç siteye baktım.. sitemizin de sponsorlarından Cyclone firmasının oto güvenlik sistemleri varmış sanırım.. ben bi sitede şu sisteme rastladım, siz nasıl bi alternatif tavsiye edersiniz?..

burda fiyatı da vardı;

bu sistemin özellikleri nasıl acaba sizce? sanırım kumanda üzerinden görüntülü gibi bi sistemde mevcut..? huh

daha önce, yıkarıdaki topiklerde araçlarımıza alarm sistemi takılamadığını belirtilmiş ama.. peki şu an böyle bi sistemi araçlarımıza garanti bozmadan taktırabilirmiyim?

konuya ilginiz için şimdiden teşekkürler..
              Saygılarımla

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

sanırım daha önce alarm taktıran olmadı.. neyse, bu konuyu araştırıp aracıma mutlaka bi alarm sistemi taktırmayı düşünüyorum.. saygılarımla

Yorum

Cosmo daki alarm yeterli gelmiyor mu murat?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

abim o sadece iç denetimli :/ ben hassasiyeti iyi kaliteli bi alarm sistemi istiyorum.. fiyatı ne kadar olursa olsun.. iyice araştırıp güzel bişey taktıracam.. bakalım artık abi, önümüzdeki günlerde neler olacak..

Yorum

Sizin orda alarmın sesini dinlemek için vurup kaçan çocuklar yok herhalde. ihihi
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

hayırdır birşey mi olduda?
                        InsigniaTEAM

Yorum

bi sabah okula giderken sol arka kapının çizildiğini gördüm.. sonraki gün bu kez o çiziğinde üst kısmında yine çizmişlerdi. bi iki gün sonra arka çamurluğun üzerini çizmişlerdi.
                          biz 18 yıldır kooperatifte oturuyoruz.. daha inşaatken girdik bu eve ve garajımız yok.
                          neredeyse tüm mahalle aynı bizim gibi ve herkesin birbirleriyle ilişkisi saygısı sevgisi çok samimidir yani..
                          ama son zamanlarda taşınanlar, kiraya gelenler oldu.. akşama kadar evine girmeyen annesine babasına çemkiren küçük veletler doldu.. ergenliğe yeni giren bazı ağır abiler türedi.
                          soğuk dinlemeyip arabaların arasında oturup geç saatlere kadar tlf ellerinde müzik dinleyip artist artist gelene geçene bakanlar... mahallede huzur kalmadı. genelde mahallenin yerlileride bizim gibi olduğu için, çoluğu çocuğu ya dışarda okuyo ya askerde ya da evli.. adamlarda yaşlı.. kimse de öyle seyip çocuklara bişey diyemiyo çıkıp. bela almamak için başlarına.
                          o çizikleri görünce sinirim bozuldu takip ediyorum sürekli birinin dokunduğunu gördüğüm an kötü şeyler olacak. birini yada birilerini çizmeden önlemini almak istiyorum.. en azından beni biraz tanıdılar gereken bazı uyarıları yaptım içlerinden bi kaçına. bari şu sistemide kurayımki birdaha müzik defteri gibi, nasılsa arabanın sesi çıkmıyor deyip birdaha yaklaşmasınlar.. yoksa hepten herkesin huzurunu kaçıracam mahallenin artık sabrım kalmadı..
                          5 gün içinde 4 çizik var arabanın üzerinde be. ulan şerefsizler. duran arabadan ne isterlerki. kime ne zararı var. çizmekle mala zarar vermekle ellerine ne geçiyor bilmiyorumki. Ah birde benim elime geçse her kimse ...... İnsanın huzurunu moralini canını sıkmaya bozmaya birebirler be.

Yorum

Geçmiş olsun diyelim...
                            Bu tarz serseri tayfası her mahallede türedi artık.MP3 çalan telefonları ile sabaha kadar müzk dinleyip birbirlerine küfür ediyolar.Bende bizim ev 3.katta olmasına rağmen o küfürleri duyuyorum.Geçenlerde yine kız kardeşimi bize misafirliğe gelirken bizim evin kapısının önünde arabayla durup 30 sn falan laf atmışlar.Bizim akıllıda bebek uyancak diye zile basmıyo.Neye ve kime giveniyolar anlamıyom.O anda ben kapıyı açsam ve çıksam ordan nolcak.

Bu sabahki durum...Eşimi iş yerine bırakıcam sabah arabaya binmeden bi tur attım etrafında(meslek hastılığı).Sol ön çamurluktan başlamış kapılar dahil arka çamurluğa kadar büyük ihtimal bir çocuk TEBEŞİRLE ev ödevini benim arabaya yapmış.Bide bastırmış silinmesin diye herhalde.Elim ayağım titremeye başladı.Küçün bi bezle hemen tebeşirleri aldım.Baktım verniği çizmemiş ama ezmiş.İz var yaniii.Tebeşirle arabsına yazı yazılan ilk benim herhalde.Anahtarı hanıma verdim sen git dedim.O sinirle ben araba falan kullanamam.

Akşam bakıcam çaresine.Doğum günü hediyesinide aldık sabah sabah.Buluşma öncesi yapılana bak yaa dedim.

Murat kardeşim.Benden yaşça baya büyük bi abimiz var.Gençliğinde bir olaya karışmış.Mevzu klasik mevzulardan serseri tayfası adamın canını sıkmışlar buda yedirememiş.Bişiler yapmış burda söylemeyim şimdi.İçerde kalmış baya.
                            Bi cümle söyledi.Ne zaman sinirlensem aklıma geliyo bastırıyom kendimi.
                            5 dk erkeklik yaptım 5 sene .... gibi yaşadım.

Rahatsız olduğun zamanlar aman dikkat kendine hakim ol kardeşim.(Tabiki bi yere kadar )

Topik i de dağıttık bayaa özür....

Yorum

çok haklısın kardeşim benim de ellerini,kollarını,kemiklerini kırasım geliyor arabalara bunları yapanların..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
                              X