merhaba, insignia'yı alalı 2 hafta oldu, yani bayağı yabancıyım. dün bir anda config menüsündeki araç ayarlarına girememeye başladım. park sensörlerim kapalı ikazı veriyor, bütün ayarlar değişti. ne yaptıysam bu menüye giremedim. daha önce girebiliyordum. araba çalışırken, kontak takılıyken, kontak takılı değilken denedim ancak bir türlü giremiyorum. bu konuda bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cdc400 araç ayarlarına giremiyorum lütfen yardım
Collapse
X
-
Ynt: cdc400 araç ayarlarına giremiyorum lütfen yardım
Öncelikle hoşgeldiniz.Kendinizi "Tanışma" bölümünde tanıtırsanız seviniriz.
http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0
Kontak takılı değilken kullanamamanız gayet normal.Kontak yuvadan çıktığında aracın elektronik sistemleride kapanıyor.
-
Ynt: cdc400 araç ayarlarına giremiyorum lütfen yardım
Orjinal yazı sahibi: ertanmerhaba, insignia'yı alalı 2 hafta oldu, yani bayağı yabancıyım. dün bir anda config menüsündeki araç ayarlarına girememeye başladım. park sensörlerim kapalı ikazı veriyor, bütün ayarlar değişti. ne yaptıysam bu menüye giremedim. daha önce girebiliyordum. araba çalışırken, kontak takılıyken, kontak takılı değilken denedim ancak bir türlü giremiyorum. bu konuda bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum
ya da akü kutup başlarını söküp takmaktan bahsediyorlar onu da deneyebilirsinTapmadık asla paraya pula Ne de kahpe bizansa Ölürüz biz ES ES uğruna; Ahh bi de ŞAMPİYON OLSA..
Yorum
Yorum