Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YARDIM..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: YARDIM..

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
    Yoksa ben yedeği düşürüp, orjinali mi kullanmaya başladım
    )) olabilir abi

Benim anahtar yere düştü üzerindeki opel logosu kırılınca yedek anahtarı kullanmaya başladım. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Hiç böyle bir şey başıma gelmedi... Her fonksiyonda çalışıyor...
    o zaman senin aracın maşallahı var abi sıkıntı yok tam gaz devam

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bu arada Kadir abi tamponu değişti değil mi aracın? aklıma geldi şimdi abi, sorun yok umarım sensörlerde falan? tekrar geçmiş olsun abi umarım bu yaşadığın yaşayacağın en son sorun olur kazasız belasız bol keyfli sürüşler..

Yorum

config menüsünde anahtara veri gönderilip gönderilmemsini sağlayan bir seçenek vardı o açıksa sorun yaşanmıyor kapalı ise böyle dandik işler olabiliyor demekki

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

anahtarları kontağa takıp ayrı ayrı kişiselleştirmek ayarlarını ayrı ayrı yapmak gerekiyor.

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YgTCLK
            ve artı olarak config-araç ayaraları menüsünden bunu etkinleştirmek istiyorum, araba çalışır olduğu halde yanlız kontak açıkken ayarlama yapılır diye uyarı veriyo.. defalarca denedim bunu..
            aracın dediği şey doğru olabilir bazı ayarlar için aracın çalışmaması, sadece kontağın açık olması gerekiyor.
            benim bildiğim kalan yağ ömrü bilgisini sıfırlamak için bu şekilde sadece kontak açık olması gerekiyor.
            config menüsünde böyle birşeyi daha önce duymamıştım ama anahtara kişisel ayar atamak için de motorun çalışmamasını istiyor olabilir.

bu arada tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz
            InsigniaTEAM

Yorum

Bahsettiğiniz olayın birebir aynısı aracımı ilk aldığımda henüz 2 aylıkken başıma gelmiştir. ( İlk insigniamda) . Sanırım 2009 ların bir kısmında oluyor bunlar. Afyonda servis olmadığı için ben de paniklemiştim. Yedek anahtarla alakalı mıdır bilmiyorum açıkçası pek de zannetmiyorum. Akü kutup başını söküp takınca herşey yoluna girmişti. Bence denemenizde fayda var...
              Saygılar...
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

peki dikiz aynaların açılıp kapanması da yüklenebiliyor mu anahtar kişiselleştirmelerine.. ?

Tapmadık asla paraya pula Ne de kahpe bizansa Ölürüz biz ES ES uğruna; Ahh bi de ŞAMPİYON OLSA..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                  Bahsettiğiniz olayın birebir aynısı aracımı ilk aldığımda henüz 2 aylıkken başıma gelmiştir. ( İlk insigniamda) . Sanırım 2009 ların bir kısmında oluyor bunlar. Afyonda servis olmadığı için ben de paniklemiştim. Yedek anahtarla alakalı mıdır bilmiyorum açıkçası pek de zannetmiyorum. Akü kutup başını söküp takınca herşey yoluna girmişti. Bence denemenizde fayda var...
                  Saygılar...
                  tsk ederim bilgi için.. şu an için sorunum yok.. ama olursa onuda deneyeceim
                  Tapmadık asla paraya pula Ne de kahpe bizansa Ölürüz biz ES ES uğruna; Ahh bi de ŞAMPİYON OLSA..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YgTCLK
                    peki dikiz aynaların açılıp kapanması da yüklenebiliyor mu anahtar kişiselleştirmelerine.. ?

Evet

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Bu konuda anlamadığım nokta; "yedek anahtar" nedir arkadaşlar? Araç ile beraber 2 adet "aynı" anahtardan veriliyor, tamamen aynı görünümde, aynı işlevde, aynı ağırlıkta.

Ancak bu iki anahtarın kendi içindeki çipleri sayesinde anahtarı kullanana özel kişiselleştirme yapılabiliyor, iki anahtar bu noktada birbirinden ayrılıyor ancak.
                      '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                      '15 BMW 118i LCI

Yorum

elbetteki öyle kardeşim, ikiz kardeşi misali anahtar veriliyor. Ama adı bu işte, 'yedek anahtar' ) sonuç olarak biri işlevsiz hale de gelse kayıpta olsa YEDEK anahtar mevcut evde bir yerde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                          bu arada Kadir abi tamponu değişti değil mi aracın? aklıma geldi şimdi abi, sorun yok umarım sensörlerde falan? tekrar geçmiş olsun abi umarım bu yaşadığın yaşayacağın en son sorun olur kazasız belasız bol keyfli sürüşler..
                          Bugün aracı teslim aldım. Tampon değişmiş, tamir olmamış. İstediğim oldu İnşallah Allah hiç birimize kaz bela vermesin... Hakan arkadaşıma da teşekkür ederim. Beni gelip evden alıp, servise kadar götürdüğü için
                          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Geçmiş olsun.

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                            Bugün aracı teslim aldım. Tampon değişmiş, tamir olmamış. İstediğim oldu İnşallah Allah hiç birimize kaz bela vermesin... Hakan arkadaşıma da teşekkür ederim. Beni gelip evden alıp, servise kadar götürdüğü için
                            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

eğer aracınız uzun süre güneşin altında kalmışsa sıcak tabikii gögüs tarafı böyle sorunlarla karşılaşmanız doğal aynı şey benimde başıma gelmişti korktum ama klimayı sogukta çalıştırınca biraz düzeldi herşey. Mesala eşime ford fiesta aldık yeni geçen gül yol alırken araç klima kapalı şekilde müzik açık birden bire yol bilgisayarınca aşırı sıcaklık uyarısı verip teybi kapattı ve klimayı açtı çok şaşırmıştım bence sıcaklardan dolayı araç elektronik sistemi kendini korumaya alıyor. Burada adanın sıcakları malum kavruluyoruz arkadaş..
                              Araba Çocuk Gibidir Sevgi ve Şefkat İster...

Yorum

İşleniyor...
                              X