Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YARDIM..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YARDIM..

mrb değerli insigniateam kullanıcıları.. dün arabamda bir sorunla karşılaştım ve sizinle paylaşmak istedim.. sorun; orta kolsoldaki gösterge ekranında arabayı açtığım zaman ışığı yanan ekran artık simsiyah, info ve tp tuşuna basığımda tarih ve saati gösterip 5 sn sonra tekrar sönüyo.. teyp i açtığım zamansa sıkıntı yok.. park asistanı en son bindiğimde açıkken kendiliğinden kapanmış, park mesafe kontrol tuşuna basıyorum bişiy değişmiyor ve artı olarak config-araç ayaraları menüsünden bunu etkinleştirmek istiyorum, araba çalışır olduğu halde yanlız kontak açıkken ayarlama yapılır diye uyarı veriyo.. defalarca denedim bunu..

1 ay önce severek isteyerek aldığım arabam beni korkutmaya başladı.. lütfen yardımm...
    Tapmadık asla paraya pula Ne de kahpe bizansa Ölürüz biz ES ES uğruna; Ahh bi de ŞAMPİYON OLSA..

Ynt: YARDIM..

Geçmiş olsun;

Aracınız ve Kendiniz hakkında bilgi verirseniz seviniriz

Aklıma gelen ya soketlerin de bir sorun var yada Gösterge panelinin elektronik devresinde sorun var garantide ise aracınız değişirler bu tür sorunu bu arada neredeyse bu forumda hiç duymadık

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tsk ederim..

Aracım 2009 model 1.6 edition elegance 180Hp, emin olmamakla beraber garanti süresi 2 yıl diye biliyorum.. yanılıyorsam düzeltin..

O kadar şanssızım ki forumda duyulmayan olay ilk olarak bende vuku buluyo umarım soketlerde falandır sorun umarım basit birşeydir..

Yazılım falan girerse işin içine heralde çıkamam kalırım o işin içinde ben..
      Tapmadık asla paraya pula Ne de kahpe bizansa Ölürüz biz ES ES uğruna; Ahh bi de ŞAMPİYON OLSA..

Yorum

Merhabalar, yol bilgisayarının ışığıda sönük mü? Kısık mı? Parlıklığında fark var mı? Varsa konsolda bulunan kısa, park ışık açma kapatma düğmesinin yanında yukarı ok ve aşağı ok yönünde çek-bırak sistemli bir buton var.Oradan ışık parlaklığı kısılmış olabilir.

Yorum

Bizde de benzer olay olmuştu. Cd çalar ve yol bilgisayarı bozulmuştu. Serviste hemen hallettiler çok fazla bir tutarı da olmamıştı die hatırlıyotum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Absinthe
            Merhabalar, yol bilgisayarının ışığıda sönük mü? Kısık mı? Parlıklığında fark var mı? Varsa konsolda bulunan kısa, park ışık açma kapatma düğmesinin yanında yukarı ok ve aşağı ok yönünde çek-bırak sistemli bir buton var.Oradan ışık parlaklığı kısılmış olabilir.

tşk ederim kardeşim msj ın için, kullanmayı biliyorum o tuşu.. Ama kısıklıkla falan alakası yok çünkü tamamen ışık yok (not:sadece bilgi ekranında)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
              Bizde de benzer olay olmuştu. Cd çalar ve yol bilgisayarı bozulmuştu. Serviste hemen hallettiler çok fazla bir tutarı da olmamıştı die hatırlıyotum
              tsk ederim.. an itibari ile aracımı servise yolluyorum.. umarım benim sorunumda sizinki gibi basitçe hallolur..

Yorum

abilerim kardeşlerim çok şükür sorunum halloldu;

sorun yedek anahtarı kullanmammış.. orj anahtarı takınca işler düzeldi.. hiç aklıma gelmemişdi; aldığım günden beri yedek i kullanıyordum, orj anahtarın kasası kırık bantlı diye.. ama bu saatten sonra orjinalden şaşmam korkuttu beni

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YgTCLK
                  abilerim kardeşlerim çok şükür sorunum halloldu;

sorun yedek anahtarı kullanmammış.. orj anahtarı takınca işler düzeldi.. hiç aklıma gelmemişdi; aldığım günden beri yedek i kullanıyordum, orj anahtarın kasası kırık bantlı diye.. ama bu saatten sonra orjinalden şaşmam korkuttu beni
                  Ben 1,5 senedir yedek anahtarı kullanıyorum. Hiç böyle bir sorun görmedim...
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Allah allah.. Böyle bi sebebten ekran mı karartıyormuş. Bizde sürekli iki anahtar kullanıyoruz.Biri abimde biri bende duruyor.Her iki anahtarda da hiç denk gelmemiştim soruna..

Yorum

o zaman servis e danışmak lazım anladım.. kendiliğinden düzelmiş olma ihtimali, orjinal anahtar ihtimalinden düşük olduğu için ben düzelmesine sebep orj anahtar olarak gördüm.. bi an sevinmiştim korktum yine sizin yorumları görünce artık kaçarı yok servise gidiyorum en yakın zamanda..

aklımada gelmiyor değil acaba şu anda arabamın yanına tekrar gitsem aynı sorun olucak mı ??

Yorum

Mucize çözümü deneyin bence servise gitmeden Akü kutup başını söküp takın
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

yahu bu yedek anahtar olayı benimde başıma gelmişti ama amcamın İnsignia sında ) arabayı bayiden servise indirdik paspas ve pilakaların takılması için, bagajı açmam gerekti kontrollerin yapılması için yangın tüpü stepne vs. neyse tuşa basıyorum basıyorum bagaj açılmıyor ayrıca aracın kapılarını kumandadan kilitleyince ve açınca dikkatimi çekmişti, sinyaller de yanmıyordu hiç.. dedim bu işte bir terslik var.. usta geldiğinde durumu belirttim, sıfır araç alınca hem yedek hem orjinal anahtarı ikisini bir anahtarlıkta verirler biliyorsunuz ben orjinal yedek diye ayırt etmedim ikisi de aracı açıp çalıştırıyor sonuçta, ve diğer anahtarla da denedik sorun çözüldü

usta şunu da demişti hatta, tam hatırlamıyorum ama şöye birşey var yedek anahtarlarımızla ilgili, eğer yedek anahtarı direk kullanırsanız bazı fonksiyonlar eksik uygulanabilir araçta.. mesela benim başıma gelen durumlar, Yiğit kardeşimin başına gelen durumlar, aynaların kumandadan kapanıp açılması, camların kumandadan açılıp kapanması ve bazı hafıza özellikleri vs.

durumu düzeltmek için anahtarlar kişiselleştiriliyor ve iki anahtar farklı şekilde kombinasyon yapılabiliyor aracın özellikleri ile ilgili böyle ilginç ve farklı bir durum da var yani...

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Benim anahtar yere düştü üzerindeki opel logosu kırılınca yedek anahtarı kullanmaya başladım. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Hiç böyle bir şey başıma gelmedi... Her fonksiyonda çalışıyor...

Yorum

Yoksa ben yedeği düşürüp, orjinali mi kullanmaya başladım

Yorum

İşleniyor...
                              X