Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hararet problemi!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hararet problemi!

bence de bir sıkıntı yok.. ama yine de içini rahatlatmak açısından bir ara Odak ziyareti yap derim

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Servise baktir bence
      2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
      yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

göstergenin kırmızı bölümü 130da başladığına göre o sıcaklığa dayanabilecek malzemeler kullanmışlardır diye tahmin ediyorum. soğutma suyunun kapağı iyi kapatıldıysa kaçak olmayacağından sistem kendini dengeler, su kaynasa da kendi kendine soğutur birşey olmaz bence. ama su seviyesini ve termostatı kontrol ettirebilirsin, belki bozulmuştur yanlış ölçüyor olabilir yada fanı olması gereken zamanda çalıştırmıyordur.
        InsigniaTEAM

Yorum

Telaşa vermeye gerek yok bence

Yaşadığın olayın bir benzerini , hatta aynısını anlatayım abi

Astra G mizi sıfır almıştık , 2-3 gün sonra yine normal dolaşıp evin garajına koymuştuk hararet 90 dereceydi. Arabanın anahtarını aldım babamdan bagajda bilgisayarı unuttuğum için , sonra dedim 2 dakika müzik dinleyip öyle gideyim , kontağı açtım bir baktım ki hararet 100'ün biraz üzerinde gösteriyor. Direk kontağı kapatıp çıktım , sonraki günlerde de tekrar etti , hatta şu an Vectrada bile yaşıyoruz

Bence problem edilecek birşey değildir.. Ama için rahat değilse servise göster derim
          Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Cevabınız için teşekkürler arkadaşlar. Zaten titreme problemi var murat abinin dediği gibi burç başlarından kaynaklanabilir onu göstermek için bir gideceğim o zaman kendilerine de sorarım.
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Bende yokuş yukari 3-4dk ciksan hararet 110 nu buluyor. Aracim landirenzo marka lpg li 180 beygir. Bende aracimi benzine alip sabit hizda 3000 bin devirde goturuyorum derece hemen dusuyor. Acaba lpg den mi kaynakli? Subap kapagindan kaynakli olabilir mi??? Suan 45 binde ve lpgyi sifir alinirken takildi...
              Tesekkurler

Yorum

konuyu hortlatsam
                cemal arkadasimizin bahsettiği birebir ayni sorun bende de başladi şimdi konu hakkinda bilgisi ilgisi fikri olan varmi acaba ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafagez
                  konuyu hortlatsam
                  cemal arkadasimizin bahsettiği birebir ayni sorun bende de başladi şimdi konu hakkinda bilgisi ilgisi fikri olan varmi acaba ?
                  Yanlış hatırlamıyorsam aracınız biraz revizyon görmüştü. onunla alakası olabilir.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

aynen usta revizyon gördü ama bu denli bir hararet sorunu yasatacak bir eksiklik olmamasi gerektigini duşunuyorum revizyonu yapan ustayla gorustum bundan 3 hafta once aracla 200 km nin ustune cikyigim zaman oluyordu hararet simdi klimati acipta 120-140 bandindayken de hafif bir yokusa denk geldigimde de yapiyor. ayagimi gazdan cekince hemen dusuyor. ustaya sordugumda 20' jantlarin etkileyecrgini be tupte oldugundan hararet cikiyor dedi.

Yorum

Revizyon derken ne oldu araca benim araçtada 1 kaç kere yaptı rampada 105 e kadar çıktı sonra geri indi eğer fan açıyorsa veya soğutma suyu tamamsa termostatta sıkıntı olabilir ben de yarın servise gidicem yazarım sonucunu

Yorum

Araç komple motor tamiri oldu.

Yorum

Yüksek hızlarda hararet olmaması lazım.
                          Çorum dan İstanbula ortalama 6-7 saat boyunca 160 200 arası hızlar da hızı dusurmeden geldim. Hararet hep 90 daydı.
                          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

bence termostat ile fan müşürlerini kontrol ettirmekte fayda var diye düşünüyorum eğer hararet belli bir yere atıyorum 110 dereceye gelip fan açıyorsa fanın yavaş devresi var muhtemelen o çalışmıyordur daha önce başıma gelmişti devirdaim pompası fan müşürü ve fan devreleri arasında bir ilişki var normalde yavaş çalışır eğer fan harareti düşüremezse bu sefer hızlı devreyi çalıştırıyor muhtemelen yavas devre fan arızası geçmişolsun

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

birde fanla jantın ne alakası var hiç mantıklı gelmedi bana dknow

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insignia54
                                birde fanla jantın ne alakası var hiç mantıklı gelmedi bana dknow
                                Jant büyüyünce aracı yorarmış öyle dedi usta

Yorum

İşleniyor...
                                X