Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hararet problemi!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hararet problemi!

alakasız zaten bu araç buna göre dizayn edilmiş ki kaputun altında 180hp lik bir motor yatıyor benim aracımdada 18 inch jant var ama hiç böyle bir problemle karşılaşmadım 19 la arasında en fazla 100 kg olsun yokturda olsun bence konuyla alakası olmayan bi açıklama olmuş..

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Yüksek hızda benim araçtada olmuyor ama rampada 2-3 kere 105-110 civarına çıktı geri indi 400 kg Yük bir de klima açıktı usta normal dedi bir mana oynamadı hiç hararet benim merak ettiğim devridaim de arıza olsa düz yoldada hararet yapmazmı sadece rampa yukarı yapması beni fandan şüphelendiriyor

Yorum

Araclarınızda teknik modifikasyonlar yok ise yada teknik sorun yok ise 90 derecede sabit durması gerekir ileri yada geri gitmesi birşeylerin standart dışı olduğunu gösterir bu güne kadar ben kendi aracıma yüksek hızlarda çok gittim çok gazladım ve daima klima açık 90 derecenin değiştiğini hiç görmedim.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Lpg ısıl değeri benzinden yüksektir.Bundan olabilir.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

araçalrımızın suyunu daima kontrol ediyormuyuz

Yorum

her hafta kesin kontrol ederim genleşme kabının ortasındaki birleştigi alanda olur her zaman eksiltmede yapmıyor. ama nedense hararet bilirli bir hızı gecince yükseliyor :S

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
                Su tankını gerek olmadıkça açmayın bir çok örneğini gördük kapağı düzgün kapatmama yada çok sıkmadan dolayı kılcal çatlaklar oluşabiliyor bu da aracın su eksiltmesine ve hararet yapmasına sebep verir

Mustafa sende her hafta bakma

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Su tankını gerek olmadıkça açmayın bir çok örneğini gördük kapağı düzgün kapatmama yada çok sıkmadan dolayı kılcal çatlaklar oluşabiliyor bu da aracın su eksiltmesine ve hararet yapmasına sebep verir

aynen öyle fatih abi bende sadece kaputu açar su seviyesine bakarım arada o kadar kapağını açmak sakıncalı

Yorum

bende aracımı sıkştırırım yüksek hızlarrda devirde yaparım ama klima açık veya kapalı 90 ın değiştiğini görmedim

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

tamam abi bakmam sen iste yeterki
                      bu hararet yukselme olayindan dolayi bakar oldum eksiltiyorda haberimiz mi yok diye ama eksiltme yok
                      az kaldi vallahi bi sandik motor alacagim eni sonu galiba

Yorum

Kapağı bir tek ağır bakimda, ve yeni araç alırken motor suyuna yağ karisiyor mu karismiyormu diye bakmak için açarım.
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                        X