Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acil yardim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• acil yardim

merhaba arkadaslar benim arabanin ic aks lari bozukmus burda sordum baya bi fatura cikti turkiyedeki servislerel baglantili arkadaslar varmi orda degisim parca felan ne kadar tutar ...izine gelecegim icin bidahaki ay eger daha uygunsa orda yaptirmak istiyorum...
    bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Ynt: acil yardim

Size soylenen parcalarin kodlarini yazarsananiz servislerimizdeki fiyati sizinle paylasiriz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

fatih abi sormadim ne kodu serviste usta bakti ic akslarda bosluk var dedi diegismemiz lazim ..1000 euro yu gecer dedi.kodunu modunu istesem simdi tespit ettigi icin 100 euro vermem lazim .o olmadan bole ustunkoru tahmini bi rakam olmaz dimi
      bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Yorum

Yarin bilgi veririz sevislerle gorusup

Yorum

tamam tesekkurler abi ..

Yorum

fatih abi mesaji aldim tessekkurler . ben burda tam olarak ne oldugunu tespit ettirp eger olamsa seninle tekrar irtibata gececegiim ..bu arada bahsetigin servis tam olarar nerde?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vandetta
              fatih abi mesaji aldim tessekkurler . ben burda tam olarak ne oldugunu tespit ettirp eger olamsa seninle tekrar irtibata gececegiim ..bu arada bahsetigin servis tam olarar nerde?
              İstanbul da

Topkapı Odak

Yorum

geçmiş olsun iç aks'ların bozulduğunu nasıl anladınız yani şürüşte bi değişiklik mi fark ettiniz mi?
                2010 1.6 T edition elegance

Yorum

suruste hic bir sorun yok titreme yada herhangi baska sorun sadece gaza bas cek yaptigim da ilk kavramada vuruntu yapiyordu yani yada yokus asagi inislerde mesela ikinci vites 2000 devirde inerken gazdan ayagini cektinde önden yada altan sak diye bi metal sesi geliyordu ..yani bosluk gibi bisey .

aslinda serviste bakan eleman akslardan dedi ama bi tereddtlu soledi baska yerede baktiracam eger cok pahalisa tr kadar ole idare edip orda yaptrimayi dusunuyorum ..hayirlisi

Yorum

İşleniyor...
                  X