1.4 insignia edit.elegance aracımın arıza lambası yandığı için yaklaşık 3 hafta önce izmir egem servisine sabah 8:15e randevu alarak aracımı afyondan kalkıp götürdüm saat 10a kadar aracı içeri bile almadan bekleten servis yetkilileri sabrımı taşırdığında anahtarımı isteyip araca baktırmadan götüreceğimi söyleyerek şikayetçi oldum ve olaya servis müdüresi hanımefendi müdahil oldu araç içeri alındı vs kaputa haşerat girdiği için ikaz lambasının yandığını şu an sorunun çözüldüğünü söylediler ve servisten ayrıldım.yaklaşık 5 saat sonra ikaz lambası tekrarladı ve servis mesaisi bittii için tekrar götüremedim ve tekrar yola düştüm afyona.bu haftasonu da iznimi ayarlayıp cumartesi sabah nöbetten çıkıp aracımı uşağa götürdüm ve araç incelendi valf kapağı otomatik kapanmıyormuş hallettik gibilerinden bir açıklama ile ikaz lambası sönmüş bir halde servisten ayrıldık.görevli arkadaşlara izmirde yaşadığım gibi bir sorunun olma ihtimalini sorduğumda(arıza ikaz lambasının tekrar yanmasını) kesinlikle sıkıntı olmayacağını bi ara yazılımı da güncelleyeceklerini söyleyerek uğurladılar 3 saat sonra bizim lamba yine yandı tekrar servise götürdüm arızayı sildiler ve sıfır araç aldığıma da opel aldığıma da pişman olmuş bir şekilde evime döndüm.ve malesef uyarı lambası halen yanıyor gittiğim hiçbir serviste de arıza şuydu parçayı değiştirdik tamir ettik demek yerine yazılımla programla uğraşıldı ve severek keyf alarak bindiğim aracım şu an sinir sistemimi bozmaktan başka bir şeye yaramıyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bir arıza lambasının başıma getirdikleri
Collapse
X
-
Ynt: bir arıza lambasının başıma getirdikleri
aracı bilgisayara bağlayıp size sistemden o arızayı ve kodunu söylemeleri lazım. Aracı nasıl incelemişler yahu arıza ışığı yanıyor adamlar aracı inceliyor bağlasana cihaza söylesene arıza kodunu ve adını.. Hadi küçük şehirleri geçtimde büyük şehirlerde de malesef işini severek yapmayan günü kurtarmaya uğraşan servisler var malesef... Gerekli yerlere şikayetinizi yapın
Tekrar servise gittiğinizde aracı cihaza bağlamalarını ve arıza adıyla kodunu size belirtmelerini isteyin.. Zaten cihaza bağlandığında ne olduğu ve çözüm yolu aynen yazar orda
Gelişmeleri bizimle paylaşmayı unutmayın..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
cihaza bağlanıyor ama orda yazanı anlamamış ya da orda bişey yazmıyormuş edasıyla arabanın etrafını inceliyorlar ediyorlar sonuç yine yok.opel türkiyeye mail yoluyla şikayetlerimi ettim haftaiçi direk telefonla da iletişime geçeceğim bu iş çözüm bulsun artık2012 1.4 T edition elegance-yeni stil-sunroof-navigasyon
Yorum
-
Geçmiş olsun diyelim.
Bu arada Hangi arıza ışığı yanıyor ? fotoğrafını çekip forumda paylaşırmısınız birde arkadaşların dediği gibi Gültekin beye götürün aracınızı birde o baksın kesin size yardımcı olacaktır
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Geçmiş olsun.
Bizler aracımıza titiz olduğumuz için kafamızda hiç bir soru işareti olsun istemiyoruz.Muhtemelen aracınızda bir arıza yok.
Sıfır araç aldığınıza ve Opel tercih ettiğinize hiç pişman olmayın,aracınızın garantisinin dolmasına 20 ay var rahat olun.
Bazen uyarı ışıkları arıza olmadan da yanabiliyor.Bence bir muddet bu şekilde kullanın sinirlerinizi yıpratmaya gerek yok.
Yorum
-
fotoyu yükleyemedim bir türlü motor ikonuna benzeyen sarı renkli bir lamba yanıyor ; opel türkiyeye telefonla da ilettim şikayetimi sunulan çözüm aracı izmir çiğlideki servise götürmem ve önceden yine telefonla opel türkiyeye haber vermem oldu.gültekin beyin olduğu servis çiğlideki mi yoksa başka mı arkadaşlar2012 1.4 T edition elegance-yeni stil-sunroof-navigasyon
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kuvajifotoyu yükleyemedim bir türlü motor ikonuna benzeyen sarı renkli bir lamba yanıyor ; opel türkiyeye telefonla da ilettim şikayetimi sunulan çözüm aracı izmir çiğlideki servise götürmem ve önceden yine telefonla opel türkiyeye haber vermem oldu.gültekin beyin olduğu servis çiğlideki mi yoksa başka mı arkadaşlarINSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kuvajifotoyu yükleyemedim bir türlü motor ikonuna benzeyen sarı renkli bir lamba yanıyor ; opel türkiyeye telefonla da ilettim şikayetimi sunulan çözüm aracı izmir çiğlideki servise götürmem ve önceden yine telefonla opel türkiyeye haber vermem oldu.gültekin beyin olduğu servis çiğlideki mi yoksa başka mı arkadaşlar
bahsettiğiniz servis izmir araştırma merkezidir fabrika oraya yönlendirdiyse gitmeniz gerekir her
hangi bir durumda bende destek olabilirim saygılarımla
Yorum
Yorum