Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ses sistemi performansı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ses sistemi performansı

İnsignia1.4 edition elegance ses sisteminin özellikle bas sesleri performansından memnun değilim.Sesin tamamını arkaya verdiğimde ön tarafa neredeyse hiç ses gelmiyor.sinek vızıltısı gibi bir ses var.Arkada oturulduğunda doğal olarak
    ses biraz daha fazla.bunu deneyen oldumu acaba.bu durum sesin genelinde düşük bas seslerine neden oluyor.Böyle bir arabada daha güçlü bir ses sistemi beklerdim.Acaba benim araçta mı bir sorun var.

Ynt: ses sistemi performansı

önceki arabam insigniaydı. bende sesten memnun değildim. özellikle arka hoparlörlerden. ses gelmiyo gibiydi. size özgü bir durum değil. malesef sınıfına yakışmayacak ses sistemi var. beğenenler olabilir. bana yetersiz geliyordu. sistemde değişiklikler yaparak sözmeye çalıştım. benim gibi bir çok arkadaş var. forumda arama yaparsanız bir çok örnek bulabilirsiniz. tabi bütçeniz doğrultusunda.

ses ayarlarından değişiklik yapabilirsiniz. özellikle orta aralık kısmını -8 getirin. daha dolgun ses alabilirsiniz...
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

abi sınıfına yakışmayacak ses sistemi var dersek çok ağır bir eleştiri olmaz mı? sonuçta ses sistemi bas seslerden ibaret değil ve gerek CD400 gerek CD500 gerekse de DVD800 ün ses sistemi gayet yeterli.. Yeterli kelimesi bence tam karşılıyor durumu çünkü evet, daha iyi olabilirdi ve opsiyon olarakta bu olabilir.. Fakat yetersiz demek bence biraz ağır bir eleştiri olur

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Opel'in diğer segmentlerini bilmem ama D segmentinde Vectra B'den Insignia'ya kadar arka hoparlörler hep zayıf arkanın sesi çok kötü olsa da arkayı kapatınca önlerde birşey eksik kalıyor. ayrıca ön-arka açıkken basslar arkada daha çok hissediliyor. ben önde otururken bass yetersiz gelirken arkada oturunca bazen bassı kıstırdığım bile oluyor o derece derin ve güçlü bass veriyor arkaya. bence bu yüzden arka hoparlörleri zayıf kullanıyorlar, dengelemesi için.
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          abi sınıfına yakışmayacak ses sistemi var dersek çok ağır bir eleştiri olmaz mı? sonuçta ses sistemi bas seslerden ibaret değil ve gerek CD400 gerek CD500 gerekse de DVD800 ün ses sistemi gayet yeterli.. Yeterli kelimesi bence tam karşılıyor durumu çünkü evet, daha iyi olabilirdi ve opsiyon olarakta bu olabilir.. Fakat yetersiz demek bence biraz ağır bir eleştiri olur
          murat kardeş insignia gerçekten çok güzel bir araç. o kadar güzel ki yeterli bir ses sistemi bile yetersiz görünebiliyor. gerçekten daha iyi olabilirdi. iyi bir ses kulağımın olduğuna inanıyorum. ben hala yakıştıramıyorum. çok çok daha iyi olabilirdi.en azından arka hoparlörleri koaksiyel hoparlör yerine componenet yapabiliidi.tiz eksikliği giderilmiş olurdu. arkada ses boğulamamış olurdu.
          2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

cevaplar için teşekkürler.en azından sorunun sadece beenimle ilgili olmadığını öğrenmiş oldum.

Yorum

İşleniyor...
            X