Herkese merhaba. İnsignia 1.4 kullanıcısıyım. Aracımı yavaş yavaş tanıyorum, tanıdıkça da seviyorum. Çok da memnunum. Tecrübelerinizden yararlanmak adına birşey sormak istiyorum. Usb cihazını bağladığımda (ki önceki aracımda da kullandığım cihaz) Usb yi görüyor fakat ses gelmiyor. Aracımda alırken serviste taktırdığım Necvox marka multimedya var. Acaba bilmediğim ufak bir ayarı var da bulamıyormuyum. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
USB Ses Sorunu
Collapse
X
-
Ynt: USB Ses Sorunu
Şimdi servisi aradım. Bana Necvox da Zafer bey diye birisinin telefonunu verdi. Aradım, durumu anlattım. Orta konsol daki USB girişi iptal oluyor, orayı kullanmayın, torpido daki girişi kullanın dedi. Denedim ve oldu. Daha önce de benzer durumlar olmuş. Şu anda sıkıntı yok..
Teşekkürler..
Yorum
-
Bende Navimaster var hem torpidodakiniş hemde ön konsoldakini kullanabiliyorum. bağlarken bişeyleri atlamış olabilirlermi2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)
Yorum
-
Eski versiyon Necvoxlar'da her ikisinide kullanabiliyorduk.Aracın kendi ekranı üzerinden bilgileri alıyordu.Yeni versiyon ise arada kendi ekranı olmadan direkt arabaya bağlı.Belki bu yüzden kol dayamadan gelen USB kodlarını çözemiyor.Zaten pek gerek duymuyorum kol dayamadaki USB ye
Orjinal yazı sahibi: tozseTorpitoya usb girişini multimedya montajı sırasında mı takıyorlar?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemuratthoşgeldiniz..
kendinizi Tanışma Bölümü nde konu açıp tanıtırsanız seviniriz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AtukŞimdi servisi aradım. Bana Necvox da Zafer bey diye birisinin telefonunu verdi. Aradım, durumu anlattım. Orta konsol daki USB girişi iptal oluyor, orayı kullanmayın, torpido daki girişi kullanın dedi. Denedim ve oldu. Daha önce de benzer durumlar olmuş. Şu anda sıkıntı yok..
Teşekkürler..Orjinal yazı sahibi: AbsintheKol dayamadaki usbye güç geliyor ama Necvox bunu okuyamıyor.Bende de durum aynı.Sadece torpidodaki USB girişini kullanıyorum.
Yorum
-
Araba meraklıları olan bizler severek aldığımız arabalarımızın herşeyine özen gösteriyoruz. En ufak sorununda ki bu çok küçük problemlerde olabilir moralimiz bozuluyor. Bu yüzdendir ki burda küçük sorunları bile okuyup paylaşmak bana keyif veriyor. İlgilenen, mesaj yazan herkese teşekkürler.. Kazasız belasız, keyifli sürüşler herkese..
Yorum
Yorum