Komple değişmesi iyi olur.Ancak kasko delinir bu durumda sanırım.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Kadir abim çok geçmiş olsun gümüş gri kaplan yara aldı desene abi... Üzüldüm
Canını sıkma abi en kötü şansın böyle olsun allah beterinden esirgesin.. Tekrar geçmiş olsun abi..
Kadir abim çok geçmiş olsun gümüş gri kaplan yara aldı desene abi... Üzüldüm
Canını sıkma abi en kötü şansın böyle olsun allah beterinden esirgesin.. Tekrar geçmiş olsun abi..
Sağol çok teşekkürler. Öenmli bir şey değil ama haftaya kadar ayrı kalacağız canavarla
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
bu arada Kadir abi tamponu değişti değil mi aracın? aklıma geldi şimdi abi, sorun yok umarım sensörlerde falan? tekrar geçmiş olsun abi umarım bu yaşadığın yaşayacağın en son sorun olur kazasız belasız bol keyfli sürüşler..
Bugün aracı teslim aldım. Tampon değişmiş, tamir olmamış. İstediğim oldu İnşallah Allah hiç birimize kaz bela vermesin... Hakan arkadaşıma da teşekkür ederim. Beni gelip evden alıp, servise kadar götürdüğü için
konuya burdan devam etmek istedim,
abi sevindim istediğin gibi çözülmesine, kafan nasıl rahat etmiştir şimdi tekrar geçmiş olsun abi umarım yaşadığın en son sıkıntı olur bu..
bence tamir yoluna gidin çünkü fatih abinin dediği gibi değişen parca varmı sorusuna hayır yok baya var dersiniz
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum