Geçenlerde bende ufak bir kaza geçirmiştim ve geçen hafta aracımı servise götürdüm.kaza tutanağı tutuğum için benim kaskomda her hangi bir sorun olmadı ve karşı taraftarın sigortasından bedel tahsil edileceği söylendi.
tamponda hafif 1-2 cm yırtılmalar vardı ve hafif göçüklükler oluşmuştu ön panjurda çatlamıştı.eksper panjuru değiştirdi fakat tamponu tamire gönderdi ve gerçektende çok güzel olmuş.hiç belli değil.sadece tamponum boyanmış oldu.taş izlerimde kaybolduğu için tamponum daha güzel göründü gözüme sizde büyük ihtimalle tamir ile kurtarırsınız.resimlerini koysaydınız yorum yapabilirdim.
keşke size vuran motorlu arkadaşa sizde kaza tutanağı tuturtup hasarı karşı tarafın sigortasından karşılatsaydınız hasarsızlığınız bozulmazdı .
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Kadircim büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış, Allah beterlerinden korusun.
Tampon işine gelince teknoloji ilerledikçe parçaların yenileriyle değişimleride zorlaşıyor, hele bu birde tampon olunca. Kasko firmaları tamirden yana haklarını kullanıyorlar, sen değişmesini istesende bayii baskıda yapsa tampon değişimi zor kadircim, ama bencede tamponda bahsettiğin gibi ufak tefek şeyler varsa tamir daha iyi.
Tekrardan geçmiş olsun.
Selamlar
Kazaya karışan karşı tarafın motor kullanması veya yaya olması çok tehlikeli sonuçlar doğura biliyor.
Allah korumuş, sadakanız olsun beterinden korusun İnşaAllah.Geçmiş olsun...
Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sabah servise gittim. Tampondan daha çok plaka da hasar varmış. Onu değiştirecekler Sanırım tampon değişmeyecek. Servisteki arkadaş, sigorta şirketi ne olursa olsun önce tamire gönderiyor. Tamir olmaz raporu gelirse değişir ancak dedi. Fakat sizin tamponda çok fazla bir şey yok değişeceğini sanmam dedi. Birazdan resim ilave ederim ...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum