Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KÜÇÜK BİR KAZA VE YARDIM...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: KÜÇÜK BİR KAZA VE YARDIM...

geçmiş olsun en büyük kazanız bu olur inşallah
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Yorum

Hopbala Kadirim
      Bu kaza nereden cikti
      nazar olsun cana gelmesin
      Tampon degisir bu durumda merak etme

Yorum

Geçenlerde bende ufak bir kaza geçirmiştim ve geçen hafta aracımı servise götürdüm.kaza tutanağı tutuğum için benim kaskomda her hangi bir sorun olmadı ve karşı taraftarın sigortasından bedel tahsil edileceği söylendi.
        tamponda hafif 1-2 cm yırtılmalar vardı ve hafif göçüklükler oluşmuştu ön panjurda çatlamıştı.eksper panjuru değiştirdi fakat tamponu tamire gönderdi ve gerçektende çok güzel olmuş.hiç belli değil.sadece tamponum boyanmış oldu.taş izlerimde kaybolduğu için tamponum daha güzel göründü gözüme sizde büyük ihtimalle tamir ile kurtarırsınız.resimlerini koysaydınız yorum yapabilirdim.
        keşke size vuran motorlu arkadaşa sizde kaza tutanağı tuturtup hasarı karşı tarafın sigortasından karşılatsaydınız hasarsızlığınız bozulmazdı .
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Geçmiş olsun Kadir abi.
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Kadir Abcim geçmiş olsun , Rabbim daha beterinden esirgesin, bence tampon değişecektir..
            *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

kadir bey çok geçmiş olsun.....Allah başka kaza bela vermesin....

Yorum

Kadircim büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış, Allah beterlerinden korusun.
                Tampon işine gelince teknoloji ilerledikçe parçaların yenileriyle değişimleride zorlaşıyor, hele bu birde tampon olunca. Kasko firmaları tamirden yana haklarını kullanıyorlar, sen değişmesini istesende bayii baskıda yapsa tampon değişimi zor kadircim, ama bencede tamponda bahsettiğin gibi ufak tefek şeyler varsa tamir daha iyi.
                Tekrardan geçmiş olsun.
                Selamlar
                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Kadir bey çok geçmiş olsun.....Allah beterinden saklasın...

Yorum

Kadir abi çok geçmiş olsun , böyle ufak tefek kazalar büyüklerinin sadakasıdır derler , inşallah daha beterlerinden korur Rabbim..
                      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Kazaya karışan karşı tarafın motor kullanması veya yaya olması çok tehlikeli sonuçlar doğura biliyor.
                        Allah korumuş, sadakanız olsun beterinden korusun İnşaAllah.Geçmiş olsun...

Yorum

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sabah servise gittim. Tampondan daha çok plaka da hasar varmış. Onu değiştirecekler Sanırım tampon değişmeyecek. Servisteki arkadaş, sigorta şirketi ne olursa olsun önce tamire gönderiyor. Tamir olmaz raporu gelirse değişir ancak dedi. Fakat sizin tamponda çok fazla bir şey yok değişeceğini sanmam dedi. Birazdan resim ilave ederim ...
                          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

http://img40.imageshack.us/img40/6510/resimler1047.jpg
                            http://img204.imageshack.us/img204/6...simler1048.jpg arkadaşlar resimler bunlar
                            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

geçmiş olsun abi, Allah daha kötüsünden korusun.
                              park sensörleri de değişecektir umarım
                              InsigniaTEAM

Yorum

Büyük geçmiş olsun..
                                2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

İşleniyor...
                                X