Arkadaşlar biraz önce küçük bir kaza geçirdim. Dört yol ağzında sağ taraftan gelen lambaları yanmayan bir motosikleti son anda farkettim. Durdum ama aracın ön tarafına yandan çarptı. Plaka da ve tamponun belirli yerlerinde 5-7 cm'lik 3 yırtık ve 5-10 cm arasında 2-3 parça kopmuş. Yarın servise gideceğim. Tampon değişir mi? Gerçi benim isteğim değişmesi. O kopan kısımları ve yırtılan yerleri onarım yapıyorlar mı?? İlginize teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
KÜÇÜK BİR KAZA VE YARDIM...
Collapse
X
-
Ynt: KÜÇÜK BİR KAZA VE YARDIM...
Motosikler sürücüsüne geçmiş olsun.
Sana da geçmiş olsun.
Tamponu tamir edip sigortadan yenisi almış kadar para alırsalar ozzman seni madur etmiş olurlar.
Tramerden hemen anlaşılıyor. Buna dikkat et. Sıfır tampon ve boya kaç para tutuyor o belli. Herhangi bir bayiden öğrenebilrsin.
Ayrıca Tamponun değişmesini istediğini de iletirsen iyi olur tabi.
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HAN_____umarım motosiklet sürücüsü iyidir. geçmiş olsun.İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Geçmiş olsun.Tamponun resimlerini çekip saklayın.İlerde aracı satarken yaralı olabilir
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinMotosikler sürücüsüne geçmiş olsun.
Sana da geçmiş olsun.
Tamponu tamir edip sigortadan yenisi almış kadar para alırsalar ozzman seni madur etmiş olurlar.
Tramerden hemen anlaşılıyor. Buna dikkat et. Sıfır tampon ve boya kaç para tutuyor o belli. Herhangi bir bayiden öğrenebilrsin.
Ayrıca Tamponun değişmesini istediğini de iletirsen iyi olur tabi.İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Geçmiş olsun Zafer hocam;
Plastik Tamponlarda yırtığın mesafesefesi önemli AutoKing tarzı yerlerde tamirat yapılıyor sizinde dediğiniz gibi Exper karar veriyor ama servis baskı yaparak yeni tampon talep edilebilir
Tekrar geçmiş olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXGeçmiş olsun Zafer hocam;
Plastik Tamponlarda yırtığın mesafesefesi önemli AutoKing tarzı yerlerde tamirat yapılıyor sizinde dediğiniz gibi Exper karar veriyor ama servis baskı yaparak yeni tampon talep edilebilir
Tekrar geçmiş olsunİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Gece yarısı zaferle kadir karışmış
bencede değişmesi daha iyi olur ama aracı satarken değişen parça varmı sorusuna evet diyorsun bunun dışında bir sorun olmaz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXGece yarısı zaferle kadir karışmış
bencede değişmesi daha iyi olur ama aracı satarken değişen parça varmı sorusuna evet diyorsun bunun dışında bir sorun olmazİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzAbi cok gecmis olsun. Bence degisimde israrci olursan kabul ederler cunku kopan parcalar var ayrica hazir degisiyokende opc tampon yapalim bariİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
Yorum