Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KÜÇÜK BİR KAZA VE YARDIM...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KÜÇÜK BİR KAZA VE YARDIM...

Arkadaşlar biraz önce küçük bir kaza geçirdim. Dört yol ağzında sağ taraftan gelen lambaları yanmayan bir motosikleti son anda farkettim. Durdum ama aracın ön tarafına yandan çarptı. Plaka da ve tamponun belirli yerlerinde 5-7 cm'lik 3 yırtık ve 5-10 cm arasında 2-3 parça kopmuş. Yarın servise gideceğim. Tampon değişir mi? Gerçi benim isteğim değişmesi. O kopan kısımları ve yırtılan yerleri onarım yapıyorlar mı?? İlginize teşekkürler...
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Ynt: KÜÇÜK BİR KAZA VE YARDIM...

umarım motosiklet sürücüsü iyidir. geçmiş olsun.
       2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Motosikler sürücüsüne geçmiş olsun.
      Sana da geçmiş olsun.
      Tamponu tamir edip sigortadan yenisi almış kadar para alırsalar ozzman seni madur etmiş olurlar.
      Tramerden hemen anlaşılıyor. Buna dikkat et. Sıfır tampon ve boya kaç para tutuyor o belli. Herhangi bir bayiden öğrenebilrsin.
      Ayrıca Tamponun değişmesini istediğini de iletirsen iyi olur tabi.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HAN_____
        umarım motosiklet sürücüsü iyidir. geçmiş olsun.
        Sürücü de bir şey yok. Motor harleydi sanırım. Fakat kask falan takmamıştı. Hatanın kendisinde olduğunun farkındaydı. O da çok süratli değildi mahalle arasında oldu kaza. Motordan bile düşmedi, ama çarpmanın küçük bir etkisi olmuştur herhalde...
        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Geçmiş olsun.Tamponun resimlerini çekip saklayın.İlerde aracı satarken yaralı olabilir

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
          35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
            Motosikler sürücüsüne geçmiş olsun.
            Sana da geçmiş olsun.
            Tamponu tamir edip sigortadan yenisi almış kadar para alırsalar ozzman seni madur etmiş olurlar.
            Tramerden hemen anlaşılıyor. Buna dikkat et. Sıfır tampon ve boya kaç para tutuyor o belli. Herhangi bir bayiden öğrenebilrsin.
            Ayrıca Tamponun değişmesini istediğini de iletirsen iyi olur tabi.
            Ben değişmesini istiyorum dersem değiştirir mi? Exper karar veriyor sanırım...

Yorum

geçmiş olsun abi

Yorum

Geçmiş olsun Zafer hocam;

Plastik Tamponlarda yırtığın mesafesefesi önemli AutoKing tarzı yerlerde tamirat yapılıyor sizinde dediğiniz gibi Exper karar veriyor ama servis baskı yaparak yeni tampon talep edilebilir

Tekrar geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                  geçmiş olsun abi
                  Sağol teşekkür ederim... Cuma günü de yola çıkacaktım. Bakalım yetişecek mi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Geçmiş olsun Zafer hocam;

Plastik Tamponlarda yırtığın mesafesefesi önemli AutoKing tarzı yerlerde tamirat yapılıyor sizinde dediğiniz gibi Exper karar veriyor ama servis baskı yaparak yeni tampon talep edilebilir

Tekrar geçmiş olsun
                    Fatih Hocam öncelikle ben Kadir Beni Balıkesir'li arkadaşımız Zafer'le karıştırdın herhalde Neyse tamir ettirmek mi iyi olur, yoksa değişim talep etmek mi? Ben değişse daha memnun olacağım

Yorum

Gece yarısı zaferle kadir karışmış

bencede değişmesi daha iyi olur ama aracı satarken değişen parça varmı sorusuna evet diyorsun bunun dışında bir sorun olmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Gece yarısı zaferle kadir karışmış

bencede değişmesi daha iyi olur ama aracı satarken değişen parça varmı sorusuna evet diyorsun bunun dışında bir sorun olmaz
                        Tamponun değişmesinden bir şey olmaz Fatih hocam Adı üstünde tampon işte

Yorum

Abi cok gecmis olsun. Bence degisimde israrci olursan kabul ederler cunku kopan parcalar var ayrica hazir degisiyokende opc tampon yapalim bari
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                            Abi cok gecmis olsun. Bence degisimde israrci olursan kabul ederler cunku kopan parcalar var ayrica hazir degisiyokende opc tampon yapalim bari
                            Kasko OPC'yi kabul etmez bence Ama aradaki farkı konuşabiliriz

Yorum

Gelmiş geçmiş olsun..

Yorum

İşleniyor...
                              X