Duyuru

Collapse
No announcement yet.

115 hp sorun yaşıyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 115 hp sorun yaşıyorum

Selam arkdaşlar bir heves uğruna aldığım 115 beygirlik insigniamdan çekiş konusunda memnun değilim. Bu araca sonradan bişeyler yapıp beygir artırmak mümkün mü. bilgisi olan varsa memnun olurum. saygılar.

Ynt: 115 hp sorun yaşıyorum

aynı sorundan müzdarip arkdaşların bazıları satıp 180 lik aldılar ama araçtan çok bişey beklemezseniz mutlu olursunuz bence.
    F30 Sport+

Yorum

Standart bir kullanıcı iseniz sorun olmaz ama aracı performanslı sürmek ve keyif almak istiyorsanız sizi tatmin etmez mevcut aracınıza bir iki işlem yapılır ama yapmaya değmez 5-10 hb için uğraşılmaz eğer imkanınız var sa satıp 180hb lik versiyonu tercih edin bütün isteklerinize cevap verir.

Bu arada welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

cevaplar için teşekkürler, hızlı kalkış sistemi (Sprintbooster) ve beygir artıran chip olayları hakkında fikri olan ve uygulayan arkadaşlar varmı ?

Yorum

Hoşgeldiniz,
          sprintbooster'ın bir özelliği yok, onu taktırmak yerine gaza fazla basın aynı şey.
          sizi de tanıyabilir miyiz
          InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
          InsigniaTEAM

Yorum

aracı sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

kesinlikle değiştirin imkanınız varsa bayiilerden fiyat sorun farklı bayiilerde çok cazip indirimler oluyor.
              İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

115 hp lik motorda 7-10 hp arası güç artışı elde edilebiliyor en fazla.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                35GB5825  A Rh+

Yorum

tc ve esp'yi devre dışın bırakınca araba daha mı iyi kalkıyor yoksa bana mı öyle geliyor. bilgisi olan var mı ?

Yorum

Evet daha iyi bir kalkış elde edersiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bir tanıdık 100 hp makyajsız Vectra C'de motor modifiyesiyle 150 hp olacak, Insignia'da da mümkün olabilir ama motoru garanti dışı bırakırsınız büyük ihtimalle.
                      InsigniaTEAM

Yorum

A115 Hp araç Kullanıcısıyım Böyle Güzel Bir Sitedeki Forum Kullanıcıların Sorunlarının Bazılarına Opel Türkiyeden Yetkili (Motor Vb) Bir Arkadaş cevaplar Yazamazmı Yada Genel Sorunlarla İlgili...

Yorum

tanıdık temiz 180'lik satan varsa alıcıyım

Yorum

Mert satıyordu, 54-55 civarı birşey diyordu, alan olursa satacakmış
                            InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                            X