Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ABS ve ESP

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ABS ve ESP

merhabalar iyi günler. Geçen gün arabamı çalıştırmak için kontagı çevirdim ve ESP ve ABS için servise gidin yazıyordu stop ettim ve tekrar çevirdim tekrar böyle birşey yazmadı ve bugün garajda çalıstırmak için indigimde kontagı çevirip frene bastım ve arkadan 3-4 saniyelik bi ses geldi bu ses nereden gelmiş olabilir ?

Ynt: ABS ve ESP

sol arka taraftan geldiyse eğer, otomatik el freninin sesidir arabada arkadaşlar falan olunca, sesi duyan bayılıyor o sese ne güzel yapmışlar be diyorlar bende tekrar dinletiyorum )

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

elektronik el freni motoru sol arka teker davlumbazının altında monte edilmiştir, el frenini her bırakıp çektiğinizde veya el freni çekiliyken kalkmak istediğinizde freni bırakırken o güzel sesi duyarsınız normal bir durum

Yorum

ayni yazi gecen hafta servis araci olarak kullandigim pejo 807 de cikti once arza isigi yandi biraz gittikten sonra esp abs servis diye yazi cikti hafa cok yagmurluydu araci hizli bir sekilde 2 sefer su birikintisinin icene girdim bende ondan sonra cikti arac 60 km yol yaptim 80 km uste cikmadi titreme falan yapti birgun gectikten sonra baktim duzelmis tahminim bir yerlere su kacmisti arabanizi yikadiysaniz belki sizdede oyle bir sey olabilir
        BMW 530 D gran turismo

Yorum

abi tüm bu sıkıntılar pejo 807 de yaşadın demi? korkutma bizi.. Pejoda yaşadın demi?

Yorum

el freni sesi degil onu biliyordum efemuratt . kontagı çevirip frene basınca 3-4 saniye ses geliyo sanırım servis istiyor araç

Yorum

sesi çözümleyebilmemiz için video kaydı yapıp bizimle paylaşır mısınız?

Yorum

evet pejo 807 de insignida degil sknti yok yani
                BMW 530 D gran turismo

Yorum

Merhaba
                  Sensörlerden birisi arızalı olaiblir.
                  Kablo gibi bir aparat. Servis kontrol bilgisayarını bağlayıp hangisi olduğunu hemen tespit ediyor.
                  Eğer bu ise arıza kolay giderilir. Geçmiş olsun 70 TL falan tutuyor... İşçilik de var..
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                    Merhaba
                    Sensörlerden birisi arızalı olaiblir.
                    Kablo gibi bir aparat. Servis kontrol bilgisayarını bağlayıp hangisi olduğunu hemen tespit ediyor.
                    Eğer bu ise arıza kolay giderilir. Geçmiş olsun 70 TL falan tutuyor... İşçilik de var..
                    saolun servis bana 90 km uzaklıkda bir problem olmaz heralde yolculuk sırasında ?

Yorum

Arıza bu ise gerçekten sorun değil. Ben 3-4 ay böyle kullnıdım ... Arada bir ikaz yanıyordu. Kontağı kapatıyordum tekrar çalıştırınca arıza gidiyordu. Atraksiyona girmeden arızayı giderin bance.

Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                      X