merhabalar iyi günler. Geçen gün arabamı çalıştırmak için kontagı çevirdim ve ESP ve ABS için servise gidin yazıyordu stop ettim ve tekrar çevirdim tekrar böyle birşey yazmadı ve bugün garajda çalıstırmak için indigimde kontagı çevirip frene bastım ve arkadan 3-4 saniyelik bi ses geldi bu ses nereden gelmiş olabilir ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ABS ve ESP
Collapse
X
-
Ynt: ABS ve ESP
elektronik el freni motoru sol arka teker davlumbazının altında monte edilmiştir, el frenini her bırakıp çektiğinizde veya el freni çekiliyken kalkmak istediğinizde freni bırakırken o güzel sesi duyarsınız normal bir durum
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
ayni yazi gecen hafta servis araci olarak kullandigim pejo 807 de cikti once arza isigi yandi biraz gittikten sonra esp abs servis diye yazi cikti hafa cok yagmurluydu araci hizli bir sekilde 2 sefer su birikintisinin icene girdim bende ondan sonra cikti arac 60 km yol yaptim 80 km uste cikmadi titreme falan yapti birgun gectikten sonra baktim duzelmis tahminim bir yerlere su kacmisti arabanizi yikadiysaniz belki sizdede oyle bir sey olabilirBMW 530 D gran turismo
Yorum
-
Merhaba
Sensörlerden birisi arızalı olaiblir.
Kablo gibi bir aparat. Servis kontrol bilgisayarını bağlayıp hangisi olduğunu hemen tespit ediyor.
Eğer bu ise arıza kolay giderilir. Geçmiş olsun 70 TL falan tutuyor... İşçilik de var..
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinMerhaba
Sensörlerden birisi arızalı olaiblir.
Kablo gibi bir aparat. Servis kontrol bilgisayarını bağlayıp hangisi olduğunu hemen tespit ediyor.
Eğer bu ise arıza kolay giderilir. Geçmiş olsun 70 TL falan tutuyor... İşçilik de var..
Yorum
-
Arıza bu ise gerçekten sorun değil. Ben 3-4 ay böyle kullnıdım ... Arada bir ikaz yanıyordu. Kontağı kapatıyordum tekrar çalıştırınca arıza gidiyordu. Atraksiyona girmeden arızayı giderin bance.
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
Yorum