Aracın Config butonu ile klima ayarlarına girdiğimde, araç içi nem alma ve arka cam nem alma özellikleri var. Geçen sene araç içi nem alma özelliğini açtığımda klima açık olmasa bile nem olmasın diye klima otomatik çalışırdı fakat ışığı yanmazdı. Hatta bazı arkadaşlar forumda sormuştu yazın havalandırmadan klima çalışıyor gibi soğuk hava geliyor diye. Bende aynı şeyi hissetmiş ve ayarlarına göz attığımda bu bölümü bulmuştum. Klimanın otomatik çalışması bu özellikten kaynaklanıyordu. Kışın bu özelliği hiç kullanmadım. Sıcaklar bastırınca geçenlerde açayım dedim fakat klima devreye girmedi. Bu özellik bozulmuş olabilir mi? Yoksa bilmediğim başka bir ayarı mı var?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Klima nem alma özelliği?
Collapse
X
-
Ynt: Klima nem alma özelliği?
Orjinal yazı sahibi: ZEK74USAuto düğmesine basın. Klima da çalışacak. sonra klima düğmesine basıp kapatın. Nem alma çalışmaya devam edecek...
Yorum
-
Ynt: Klima nem alma özelliği?
Orjinal yazı sahibi: EstebanOrjinal yazı sahibi: ZEK74USAuto düğmesine basın. Klima da çalışacak. sonra klima düğmesine basıp kapatın. Nem alma çalışmaya devam edecek...İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
Yorum