Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Klima nem alma özelliği?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Klima nem alma özelliği?

Aracın Config butonu ile klima ayarlarına girdiğimde, araç içi nem alma ve arka cam nem alma özellikleri var. Geçen sene araç içi nem alma özelliğini açtığımda klima açık olmasa bile nem olmasın diye klima otomatik çalışırdı fakat ışığı yanmazdı. Hatta bazı arkadaşlar forumda sormuştu yazın havalandırmadan klima çalışıyor gibi soğuk hava geliyor diye. Bende aynı şeyi hissetmiş ve ayarlarına göz attığımda bu bölümü bulmuştum. Klimanın otomatik çalışması bu özellikten kaynaklanıyordu. Kışın bu özelliği hiç kullanmadım. Sıcaklar bastırınca geçenlerde açayım dedim fakat klima devreye girmedi. Bu özellik bozulmuş olabilir mi? Yoksa bilmediğim başka bir ayarı mı var?

Ynt: Klima nem alma özelliği?

Auto düğmesine basın. Klima da çalışacak. sonra klima düğmesine basıp kapatın. Nem alma çalışmaya devam edecek...
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
      Auto düğmesine basın. Klima da çalışacak. sonra klima düğmesine basıp kapatın. Nem alma çalışmaya devam edecek...
      Tesekkur ederim hemen deniyecegim.

Yorum

Söylediğiniz gibi auto düğmesine bastım klima açıldı. Sonra klima düğmesine basıp klimayı kapattım. İçerisi sıcak olmaya başladığında veya nem olduğunda klima otomatik devreye giriyor. Teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Esteban
          Söylediğiniz gibi auto düğmesine bastım klima açıldı. Sonra klima düğmesine basıp klimayı kapattım. İçerisi sıcak olmaya başladığında veya nem olduğunda klima otomatik devreye giriyor. Teşekkür ederim.
          Bir şey değil
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
          X