Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sol arka cam perdesi yardım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• sol arka cam perdesi yardım.

sol arka cam perdesini hızlı çekince içindeki yayı kırmışım. bildiğiniz çıkmacı var mı servise sordum 568 tl dediler.

Ynt: sol arka cam perdesi yardım.

yay mı 568 TL??? blink ne yaymış yahu

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

kapı dçşemesi ile beraber takılıyormuş serviste.

Yorum

zaten bu servisler küçücük birşey de olsa sorunu hep komle parça değişimi yaparak çözme yoluna gidiyor... vay arkadaş perde yayı kırıldı diye adamlar nerdeyse asgari ücret alacaklar
        allah bilir farlardan biri kırılınca tamponla birlikte komple değişecekler ihihi

Yorum

servis işte. aradım taradım bulamadım bu perde denen parçayı . bilen duyan var mı hiç ?

Yorum

abi çıkmacılarda olur ama benim bildiğim bir yer yok buralarda.. belki o taraflarda İstanbul Ankara civarlarında falan eğer hasarlı bir İnsignia falan varsa perte ayrılşmış, belki birinden sökülüp takılabilir diye düşünüyorum.. hiç başıma gelmedi böyle birşey ama fikir vermek açısından bir söyleyeyim dedim.. başka servisleri de bir ara istersen, ahasrlı bir araç servislerde de bulabilirsin belki bir ihtimal.. duruma göre zaten işlem yapılır yapılıyorsa

Yorum

tşkrlr. aradıım 35 tane çıkmacı onlarda döşeme ile satıyor. 400 tl. çıkmacılarda servise uymuş...

Yorum

İşleniyor...
              X