Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 turbo 2.0 turbo yakıt giderleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 turbo 2.0 turbo yakıt giderleri

abilerim bir insignia sever olarak alacağım arabanın herşeyini biliyorum ama herkes neden şikayetçi bu yakıttan ne kadar yakıyor bu araba?insignia'yı kime sorsam benzinliğin mi var senin diyor yok diyorum ozaman ne yapacaksın o arabayı o benzini içiyor diorlar gerçekten ne kadar yakıyor bu araba? şehir içi şehirler arası.
    tofaş bile lpg de 32 krş yakıyor bu araba neden böyle herkeste bir antipati var?

Ynt: 1.6 turbo 2.0 turbo yakıt giderleri

Bu soru defalarca cevaplandı
    tamamen sürüş sitiliyle alakalı normal sürersen 8-9 lt hoplayıp zıplarsan devirli kullanırsan 12-14 lt kısaca bu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

benzin pahalı araç normal yakıyor.Hatta 180 bg bir araç için az bile.
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

evet haklısınız aslında sürüş stili bu konuda çok önemli sakin kullanmak lazım.70 lt bir depo benzin aldığını varsayarsak 3.60 tl benzinin ltresi aşağı yukarı 250 260 tl ye dolar eğer 100 kmde 8-9 lt yakarsa ki boluda dur kalk yok 820 km yol gider buda aslına bakarsak normal gibi bir değer elde eder.

Yorum

peki ses sisteminin güçlü olmadığı söylenmiş forumda.(konu kalabalığı yapmamak için yeni konu açmıyorum) infnty ses sistemi almak gereksizmi ozaman alınmamalı mı yani?

Yorum

ben bizzat test ettim 1500tl ye infinity alınır bence 10 numara , yakıtına gelince artık sıktı bu sorular gecen dolanıyordu laf 750 800 krs ypakıyormus flan filan kim diyor ya

Yorum

sadece sordum yakıt konusunu aldıktan sonra sormamın ne anlamı olur dener kendim görürdüm zaten 1 kere daha söylemiş oldunuz abi kaybettiğiniz birşey oldumu? çok teşekkür ederim bilgileriniz için.saygılar...

Yorum

sizle ilgisi yok yanıma gelen daha bismillah ya bunlar cok yakıyormus sorularıyla bunalmıs durumdayım, maddi durum yerinizdeyse 2.0T tavsiye ederim bizden az bisi farkediyor

Yorum

Insignia güzel araba motor da kuvvetli.Tasarım desen on numara teknik özellik desen gene iyi fiyat olarak muadillerinden 15-20 bin tl aşağıda böyle bir arabaya nasıl çamur atılır.İşte çok yakıyor turbosu 115 lik için de çok yakıyor diyemiyolar ona da gitmiyor diyolar durum bundan ibaret.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                  17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                  35GB5825  A Rh+

Yorum

şehirçi normal kullanım 420 krş yakıyor şu anda.
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

1500 kiloluk insana güven veren bir araç. Bırakın da yaksın. Şehir içi 40 kr hangi araç yakmıyor ki, uzun yolda da 30-35 kr bunun neresi fazla anlamadım. O çok yakan diyen arkadaşlar prejtijli arabamızı rahat bırakın,biz memnunuz,olmasak adına forumlar açmazdık,
                      OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet14
                        abilerim bir insignia sever olarak alacağım arabanın herşeyini biliyorum ama herkes neden şikayetçi bu yakıttan ne kadar yakıyor bu araba?insignia'yı kime sorsam benzinliğin mi var senin diyor yok diyorum ozaman ne yapacaksın o arabayı o benzini içiyor diorlar gerçekten ne kadar yakıyor bu araba? şehir içi şehirler arası.
                        tofaş bile lpg de 32 krş yakıyor bu araba neden böyle herkeste bir antipati var?
                        şehiriçi 40-45 kuruş , şehirdışı 25-30 kuruş. (1,6 turbo) hesabınızı buna göre yaparsınız. kimine çok gelir kimine az.

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Bu soru defalarca cevaplandı
                        tamamen sürüş sitiliyle alakalı normal sürersen 8-9 lt hoplayıp zıplarsan devirli kullanırsan 12-14 lt kısaca bu
                        Eğer şehiriçi diyorsanız şehiriçinde 8-9 lt rüya. bundan önceki 105 beygirlik astra'm bile 8-9lt yakıyordu.
                        1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

geçen senenin benzin fiyatlarıyla
                          1.6 105 hp Vectra şehiriçi 40 kuruş (karşılığında verdiği performansını az buçuk tahmin edersiniz)
                          babam kullanırken 35 kuruş

bunun yanında Insignia'nın yaktığı 40 yada 45 kuruşun lafını etmek büyük ayıp bence en azından altınızda 2.0 gibi araç var.

(Vectra'nın yakıtı litre bazında da 8 lt. felan olması lazım)
                          InsigniaTEAM

Yorum

1.6 turbo motora sahip olan arkadaşlar. Vergi avantajını unutmayalım. 2000 motor gücüne sahip hatta daha fazlasına insignia vergi avantajı ile yakıt zaten geri dönüyor. Rahat rahat gaz pedalına basabilirsiniz korkmadan.
                            OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

Tsi'ler 50 liralık benzinle 110-120km menzil görüyomuş şükredinnn

Yorum

İşleniyor...
                              X