Aracım 2011 model gece parka bıraktım.Far,teyp vs her şey kapalı.ekstra bir donanım da yok 2 gün sonra uzaktan kumanda ile kapılar açılmadı ve araç çalışmıyor.Şu an serviste araç aküsü şarj edilecek neden olabilir daha önce böyle bir sıkıntı yaşamadım,aynı konuyu yaşayan arkadaşlar var mı. teşekkür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AKÜ BİTMESİ
Collapse
X
-
Ynt: AKÜ BİTMESİ
bendede oldu bi sabah kontagi cevirdim tik sesi geliyor yok hirsizlik sitemi devrede felan dedi adac (arac yol yardim ) aradim geldi aku bitti dedi bende yeni aldim simdilik iyi ama icimden yione yaparsa tirsmiyor degilim zamansiz yersiz olmasinda yoksa bisi olmaz)bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr
Yorum
-
Merhaba, aynı sorunu ben de dün yaşadım, araç bütün gün Sonax'da Nano koruma işlemi yapıldı,akşam almaya gittiğimde yeri değiştirilirken çalıştı, 30 dk. sonra tekrar çalıştırmak istedim tık-tık dedi ve araç kilitlendi. Acil servis yetkilisine aradım, Akkünün boşaldığını, takviye kablo yapmam gerektiğini söyledi. Takviye kablo ile araç çalıştı,bütün gün park ışıkları radyo çalıştı sanırım, o yüzden akküsü boşaldı,umarım bir daha olmaz,çok can sıkıcı
Yorum
-
abi bu sorunu yaşayan çok değil sadece birkaç araç sahibi bu sorunu yaşamış ve bu da normal.. eğer gerçekten sorun sayılabilecek bir sıkıntı olsa zaten birçok kişi bu sıkıntıyı yaşamış olurdu 3 senedir içinizi rahat tutun.. otoparka veya herhangi bir yere aracınızı bırakınca çalışan kişilere uyarıda bulunun dikkatli olmaları konusunda ve teyp radyo ışıkları vs açık unutmamaları konusunda yeterli
durduk yere akülerde sıkıntı olsa o zaman sorundan bahsedebiliriz ama dikkatsizlik sonucu veya aküyü zorlama sonucu ortaya çıkan bu tür ufak sorunlar çok bir sıkıntı değil bol keyfli sürüşler
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
kışın ben arabayı karlar yağdığında nerdeyse 1 ay hiç çalıştırmadım felaket dondurucu soğuk vardı hatta ama yine de en son yağan kardan sonra karı temizlemek için akşam aşağı inip kontağı çevirdiğimde sadece bir iki saniye kadar daha uzun marş alıp çalıştı canavar maşallah diyeyim.. ne bu aracımız ne önceki Vectra 99 GL, kışın olsun yazın olsun uzun süreli çalışmadıkları zamanlar oldu ve hiçbirinde en ufak bir akü sıkıntısı olmadı.. Vectra nın sadece 7 yaşındayken aküsü değişti o kadar o ana kadar da araçta akü olsun başka birşey olsun hiçbir sıkıntısı olmadı valla hala mumla arıyorum eski aracımızı da.... keşke satmasaydık o da kalsaydı kapıda...
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum