Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bagaj açma düğmesi ve Park sensörü arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bagaj açma düğmesi ve Park sensörü arızası

Aracımızın bagaj acma düğmesi calışmıyor bagaj elle açılmıyor sadece kumandadan basılınca acılıyor, servise götürdüm ''switch'' diye tabir edilen parçanın değişmesi gerekiyormuş 110 TL.Ayrıca araç park sensörü arızası servis ışıgı yakıyor aracı bilgisayara bagladılar,arkada sorun olmadıgını ön sensörlerden birinde sorun oldugunu ve tamponun sökülüp bakılması gerekirse yeni sensör takılıp daha sonra boyanacak vs dedi ne alaka boya onu anlamadım kesin olmamakla beraber bunun içinde 300 TL civarı tutacagını söyledi. maad maad yaptırmadım görüşlerinizi almak istiyorum srk
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Ynt: Bagaj açma düğmesi ve Park sensörü arızası

bagaj düğmesi normal bir olay şans. bnm corsa da olmuştu motor bozulmuştu durduk yere değiştirmiştim yan sanayi ile

Tamponunuz sanırım opc.. sonra dan mı takıldı yani montaj sırasında bir şeyler olmuş olabilir mi?

Yorum

opc olan değil siyah arac normal edition aracımız, önden ufak bi hasar aldı servisde yeni tamponla değişti ama sonrasında bişey olmadı sensör sorunu yeni çıktı ben de tamponu takarlarken bi sakarlık yaptıklarını bişeyi unuttuklarını düşünüyorum
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Olabilir dediğin... işlem gördükten sonra bu şekilde sorunların çıkması normal bir şey.. en olmadı tamponu yaptırdığınız yere götürün sorunu onlar bedavaya gidersinler. Yani bnm başıma öyle birşey gelse o şekilde bir yol izlerdim. Çünkü baştan sensörün değişmesi gerekiyorsa baştan değiştirmeleri gerekliydi. Zaten bir yerlerde bir hata yapmışlar ki arıza lamasını yakıyorr

Yorum

İşleniyor...
        X