Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia nin icine seytan kacti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia nin icine seytan kacti

Aksamustu garajdan ciktiktan 100m sonra esp lambasi yandi ve ekranda motor gucu azaltildi mesaji belirdi. araci saga cektigimde motor devri rolatide degil 2200-2300d/dk civarinda sirkulasyon yapiyordu. motoru durdurup tekrar calistirmayi denedim ancak arac yeniden calismadi, bu sefer ekranda afl far hatasi,fren destek sistemi hatasi gibi bir dizi hata verdi. araca her start vermeye calistigimda mars motorundan bir tik sesi geliyor ve aracin tum elektrik sistemi kapanip aciliyor silacekler kendiliginden calisiyor, aynalar kendiliginden katlaniyor. arac resmen kendini sasirdi elektriksel bir sorun soz konusu ama.. sanirim bir kisadevre sorunum var ve aracim sadece 2000km de. angry

Forumda okudugum kadariyla benzer sorunlari yasayanlar kutup basini sokup takarak bu hatalardan kurtulmuslar ama aracim calismiyor diyen birine rastlamadim. Neyse araci kayseri servis e gonderdim kokusu yarin cikacak.. umarim isi basit birseydir ve cabuk teslim ederler.

Konuyla ilgili gelismeleri sizlerle paylasacagim...
    1.6 cdti Cosmo+Flexride

Ynt: insignia nin icine seytan kacti

geçmiş olsun, çok elektronik olunca böyle oluyor aslında keşke kutup başını deneyip öyle servise gönderseydiniz. marş basmaması da elektronik bir olay zaten, kontak mekanik değil elektronik olarak çalışıyor.
    InsigniaTEAM

Yorum

Geçmiş olsun, umarım büyük bir sorun çıkmaz.
      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpAckl
        Aksamustu garajdan ciktiktan 100m sonra esp lambasi yandi ve ekranda motor gucu azaltildi mesaji belirdi. araci saga cektigimde motor devri rolatide degil 2200-2300d/dk civarinda sirkulasyon yapiyordu. motoru durdurup tekrar calistirmayi denedim ancak arac yeniden calismadi, bu sefer ekranda afl far hatasi,fren destek sistemi hatasi gibi bir dizi hata verdi. araca her start vermeye calistigimda mars motorundan bir tik sesi geliyor ve aracin tum elektrik sistemi kapanip aciliyor silacekler kendiliginden calisiyor, aynalar kendiliginden katlaniyor. arac resmen kendini sasirdi elektriksel bir sorun soz konusu ama.. sanirim bir kisadevre sorunum var ve aracim sadece 2000km de. angry

Forumda okudugum kadariyla benzer sorunlari yasayanlar kutup basini sokup takarak bu hatalardan kurtulmuslar ama aracim calismiyor diyen birine rastlamadim. Neyse araci kayseri servis e gonderdim kokusu yarin cikacak.. umarim isi basit birseydir ve cabuk teslim ederler.

Konuyla ilgili gelismeleri sizlerle paylasacagim...
        araçda sonradan takılmış navigasyon benzeri bişey var mı?
        Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Tesekkur ederim, kutup basi sokmek icin gerekli takimlar aracta degildi ve fazla zamanim yoktu bu yuzden denemedim. Servis bir baksin neden kaynaklaniyor ogrenmek istiyorum. Gecen hafta araca ses sistemi yaptirmistim oradaki baglantilarla umarim bir ilgisi yoktur, yoksa musteri hatasi olarak degerlendirilir ve ciddi madur olurum. korkum bu yonde. gerci ses sistemi suan sorunsuz calisiyor ama bakalim ne cikacak..
          1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

aracta satin alirken taktirdigim cyclone navi var. Birde cift amfili bir hoparlor sistemi yaptirdim. umarim sorun bunlardan kaynakli degildir.
            1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpAckl
              Tesekkur ederim, kutup basi sokmek icin gerekli takimlar aracta degildi ve fazla zamanim yoktu bu yuzden denemedim. Servis bir baksin neden kaynaklaniyor ogrenmek istiyorum. Gecen hafta araca ses sistemi yaptirmistim oradaki baglantilarla umarim bir ilgisi yoktur, yoksa musteri hatasi olarak degerlendirilir ve ciddi madur olurum. korkum bu yonde. gerci ses sistemi suan sorunsuz calisiyor ama bakalim ne cikacak..
              muhetemelen ondandır.
              ama onemli sayılmaz, kablolar birbirlerine temas edince yapıyordur.

başka bir arkadaş da aynı indikasyonları görüyordu aracında,
              onun da sebebi sonradan takılan navigasyon kablolarının boşa çıkması, birbirine temas etmesi idi.
              ses sistemini yapanlar düzeltirler eger oyleyse.
              servis sonradan takılan aksesuar olunca belki kontrol etmeyi reddedebilir.
              Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Geçmiş olsun
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

kutup başı çözüm olabilir
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Geçmiş olsun...

Yorum

bizim ilk insigniamızda da buna benzer sorunlar yaşandı ve araç çalışmadan yolda kaldı, sebebi ise sigorta kutusunu ters bağlamış olmalarıydı... ama bizim araçta ekstra birşey yoktu. düşüncem ya bizim eski aracın sebebinden ya da müzik sisteminden...

Yorum

Arkadaslar ilginize tesekkur ederim sorun cozuldu. Aku bitmis sorun ondan kaynaklaniyormus. Servis garantiden akumu degistirdi sorunlar ortadan kalkti. oleyy

Aracim ben almadan once showroom da duruyordu, sanirim kapali ortam diye araci hic calistirmadilar ve kutupbasi da cikartilmamisti.. bu yuzden akuyu yemis.

Neyse arabanin akusu bittiginde bu tarz sacma arizalar verebildigini tecrube etmis olduk. banzer sorunlari yasarsaniz aklinizda bulunsun.
                        1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Gecmis olsun
                          Ama ben yine de tatmin olmadim bu sebepten
                          Aku ile yasadigim tum tecrubeler hep ayni
                          Ya vardir ya da yoktur
                          Arac ya calisir ya da tik cikarmaz
                          Acaba bir yerlerden kacak mi yapiyor?
                          Yuvada korozyon mi var ?....
                          Muhakkak bu kontroller yapilmistir diye dusunuyorum ?

Yorum

İşleniyor...
                          X