Aksamustu garajdan ciktiktan 100m sonra esp lambasi yandi ve ekranda motor gucu azaltildi mesaji belirdi. araci saga cektigimde motor devri rolatide degil 2200-2300d/dk civarinda sirkulasyon yapiyordu. motoru durdurup tekrar calistirmayi denedim ancak arac yeniden calismadi, bu sefer ekranda afl far hatasi,fren destek sistemi hatasi gibi bir dizi hata verdi. araca her start vermeye calistigimda mars motorundan bir tik sesi geliyor ve aracin tum elektrik sistemi kapanip aciliyor silacekler kendiliginden calisiyor, aynalar kendiliginden katlaniyor. arac resmen kendini sasirdi elektriksel bir sorun soz konusu ama.. sanirim bir kisadevre sorunum var ve aracim sadece 2000km de. angry
Forumda okudugum kadariyla benzer sorunlari yasayanlar kutup basini sokup takarak bu hatalardan kurtulmuslar ama aracim calismiyor diyen birine rastlamadim. Neyse araci kayseri servis e gonderdim kokusu yarin cikacak.. umarim isi basit birseydir ve cabuk teslim ederler.
Konuyla ilgili gelismeleri sizlerle paylasacagim...
Forumda okudugum kadariyla benzer sorunlari yasayanlar kutup basini sokup takarak bu hatalardan kurtulmuslar ama aracim calismiyor diyen birine rastlamadim. Neyse araci kayseri servis e gonderdim kokusu yarin cikacak.. umarim isi basit birseydir ve cabuk teslim ederler.
Konuyla ilgili gelismeleri sizlerle paylasacagim...
Yorum