Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 insignia tavsiyelerinizi bekliyorum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 insignia tavsiyelerinizi bekliyorum.

Orjinal yazı sahibi: rıfat başer

bir de 100km'de şukadar yakıt vb şeyler herkesin yazdığı değişik tabi kullanıma da bağlı ama genel ortalama olarak km'de 1.4 140 hp ne kadar yakar.

Bursalılar bilir, beşevlerden mudanyaya ne kadara gider gelirim
    Bu soru tam benim alanim daha bugun gittim kullanima bagli degismekle birlikte 6-6,5 litre arasi ortalama olur oda yolda calisma oldugu icin yoksa 5,5 litre civari gittigimde oldu yani birde benzini fullden alirsaniz 4,11 den

6*4,11=24,66 krs
    Duz hesap git gel 60 km desek 60*24,66=14,79 tl eder yani duz hesap 15 diyebiliriz tabi bunu 20 yapmak 25 yapmak sizin elinizde

Bu arada genel ortalamam da 7.7 litre
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
      Orjinal yazı sahibi: rıfat başer

bir de 100km'de şukadar yakıt vb şeyler herkesin yazdığı değişik tabi kullanıma da bağlı ama genel ortalama olarak km'de 1.4 140 hp ne kadar yakar.

Bursalılar bilir, beşevlerden mudanyaya ne kadara gider gelirim
      Bu soru tam benim alanim daha bugun gittim kullanima bagli degismekle birlikte 6-6,5 litre arasi ortalama olur oda yolda calisma oldugu icin yoksa 5,5 litre civari gittigimde oldu yani birde benzini fullden alirsaniz 4,11 den

6*4,11=24,66 krs
      Duz hesap git gel 60 km desek 60*24,66=14,79 tl eder yani duz hesap 15 diyebiliriz tabi bunu 20 yapmak 25 yapmak sizin elinizde

Bu arada genel ortalamam da 7.7 litre
      Seni duz hesapci seni

Yorum

iyi korktuğum gibi değerler çıkmayacak hyundai accent vardı onla 17tl falan hesaplamıştım, 1.5 2001 modeldi o. ondan çok yakmayacak o zaman.yalnız full kısmını anlamadım(benzini full den alırsan derken?)

Yorum

Full istasyonlarindan manasinda orda biraz daha ucuz diye dedim
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
          X