Aracım 2011 1.6T 180 bg.Birkaç defadır başıma geldi,aracıma benzin alıyorum depo tam dolu eve geliyorum kendim yaklaşık 11/12 litre daha benzin aldırıyorum.Acaba pompayı en hızlı kademede çalıştırdıklarından diye mi düşündüm bu sefer en yavaşta doldurttum yine eve geldim 12 litre daha benzin aldı. Sebebi nedir bir türlü çözemedim.Tam doldurmak zararlımıdır,bunun hakkında düşüncesi veya bilgisi olan var mı???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YAKIT MİKTARI
Collapse
X
-
Ynt: YAKIT MİKTARI
ben aracı ilk aldığımda tam 83 litre benzin aldım. inanması güç ama aldı gerçekten. hatta artık eğildim baktım arabanın altına, dedim kesin akıyor bu aşağıdan bir yerlerden. herhalde 2 litre civarı içinde de vardı. depo 70 litre gözüküyor. fazladan 15 litreyi neresine aldı anlamadım. kapaktan depoya giden boru desen bu kadar olamaz. acaba bu yedek depo olayı felan mı var araçlarda?(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
-
Orjinal yazı sahibi: byazkanben aracı ilk aldığımda tam 83 litre benzin aldım. inanması güç ama aldı gerçekten. hatta artık eğildim baktım arabanın altına, dedim kesin akıyor bu aşağıdan bir yerlerden. herhalde 2 litre civarı içinde de vardı. depo 70 litre gözüküyor. fazladan 15 litreyi neresine aldı anlamadım. kapaktan depoya giden boru desen bu kadar olamaz. acaba bu yedek depo olayı felan mı var araçlarda?İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
İzmir çıkışında bir benzin istasyonuna girdim. Deponun 1/3 kadarı dolu idi. Depoyu doldurdum. 66 litre aldı dedi pompacı. Tabii olay çıktı. Sonradan anladık ki bir önceki müşterinin aldığının üzerine ilave etmiş. İyi niyetli bir yanlışlık olarak kabul ettik. Sizin başınıza da böyle bir şey gelmiş olabilir...İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GÖKYARAracım 2011 1.6T 180 bg.Birkaç defadır başıma geldi,aracıma benzin alıyorum depo tam dolu eve geliyorum kendim yaklaşık 11/12 litre daha benzin aldırıyorum.Acaba pompayı en hızlı kademede çalıştırdıklarından diye mi düşündüm bu sefer en yavaşta doldurttum yine eve geldim 12 litre daha benzin aldı. Sebebi nedir bir türlü çözemedim.Tam doldurmak zararlımıdır,bunun hakkında düşüncesi veya bilgisi olan var mı???İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
ben daha hiç 60 litrelerden fazlasını görmedim. üstelik br keresinde uyarı ışığı yanıyrdu. yinede 63 litre (yanlış hatırlamıyorumdur inşâallâh) almıştı. bu aralar uzun yola gideceğim Allâh'ın izniyle. Mehmetcik tesislerindeki opette fulleyeceğim. hatta adama bu sefer (bizim oraların deyimiyle) kertleğine kadar doldur demeyi düşünüyorum. sonuçları paylaşmaya da çalışırım
AYRICA: Hakikaten tam doldurmak zararlı mıdır? bilen arkadaşlar paylaşabilir mi? lütfenMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemben daha hiç 60 litrelerden fazlasını görmedim. üstelik br keresinde uyarı ışığı yanıyrdu. yinede 63 litre (yanlış hatırlamıyorumdur inşâallâh) almıştı. bu aralar uzun yola gideceğim Allâh'ın izniyle. Mehmetcik tesislerindeki opette fulleyeceğim. hatta adama bu sefer (bizim oraların deyimiyle) kertleğine kadar doldur demeyi düşünüyorum. sonuçları paylaşmaya da çalışırım
AYRICA: Hakikaten tam doldurmak zararlı mıdır? bilen arkadaşlar paylaşabilir mi? lütfen
Yorum
-
Ben İstanbul dönüşünde ışık yandıktan sonra 100 km hız ile yaklaşık 60 km yol yaptım. Benzinlikte depoyu doldurdum. 69 litre aldı. Benzin fişi duruyorİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ZEK74USOrjinal yazı sahibi: GÖKYARAracım 2011 1.6T 180 bg.Birkaç defadır başıma geldi,aracıma benzin alıyorum depo tam dolu eve geliyorum kendim yaklaşık 11/12 litre daha benzin aldırıyorum.Acaba pompayı en hızlı kademede çalıştırdıklarından diye mi düşündüm bu sefer en yavaşta doldurttum yine eve geldim 12 litre daha benzin aldı. Sebebi nedir bir türlü çözemedim.Tam doldurmak zararlımıdır,bunun hakkında düşüncesi veya bilgisi olan var mı???
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GÖKYAROrjinal yazı sahibi: ZEK74USOrjinal yazı sahibi: GÖKYARAracım 2011 1.6T 180 bg.Birkaç defadır başıma geldi,aracıma benzin alıyorum depo tam dolu eve geliyorum kendim yaklaşık 11/12 litre daha benzin aldırıyorum.Acaba pompayı en hızlı kademede çalıştırdıklarından diye mi düşündüm bu sefer en yavaşta doldurttum yine eve geldim 12 litre daha benzin aldı. Sebebi nedir bir türlü çözemedim.Tam doldurmak zararlımıdır,bunun hakkında düşüncesi veya bilgisi olan var mı???
günümüzde heryerde benzin istasyonları var bence evinizde bu şekilde benzin stoğu bulundurmasanız iyi edersiniz.naçizane tavsiye ama siz bilirsiniz.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
Yorum