Merhaba arkadaslar hafta sonu uzun yola cıkacagım.memlkete gıdecegim dıye bu gun aracımı opel ataköye götürdüm yagı suyu lastık havaları vs... kontrolerını yaptırmya gıtım ordakı arkadas bu arabayla 200 gecme dedı 220 yi en cok 7-8 dk gıde bılırsın dedı daha fazla gıdersen gözun hararete olsun dedı bana renk atım orda ben.neden dıye sordugumda 1,4 motor oldugundan dolayı 4 silindır oldugunda dolayı motor kücük 220 yle gıtınmı hararet yukselır dedi bana.bu ne kadar dogru?gercı ben ınsignia buyle olcagına ınmak ıstemıyorum.bıde siz degrli arkadaslar fıkırlerınızı almak istedım benı bılgılndırırsenız sevınırım.cunku gıdcegım yol otoban basmak ıstıyorum.basam servıs elmanın degı sotunu yasarmıyım caba? saygılar...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1,4 140 gb 200-220 yapmak sakıncalımı?
Collapse
X
-
Ynt: 1,4 140 gb 200-220 yapmak sakıncalımı?
Valla ben 20-25 dakka hep 200 ustu gittim hararet arttimi acaba diye baktim gram artmamisti ama havalandirmadan sicagi actigimda icersi yaniyodu o ayri tabi bu arabayi ilk aldigim zamanlardi sonra 3-4 kez daha yaptim hic dikkatimi ceken bi sicaklik ve hararet artisi olmadi2012 İnsignia 1.4 Turbo
-
yüksek hızda motor devri artıyor ama aracın maruz kaldığı rüzgar da artıyor, bu yüzden hararetin çok yükseleceğini sanmam.
misal uç bir örnek olacak ama formula 1 araçları düzlükte max. hız ve 18-19bin devir çevirirken birşey olmadığı halde yavaşladığında rölantide bile motor yanabilir çünkü hava girişi olmuyor. hatta bunun örneği boğaz köprüsündeki etkinlikte yaşanmışdı, Coulthard yeterince yüksek hıza çıkamadığı için aracı yaktığıyla kalmıştıInsigniaTEAM
Yorum
-
ahhhh ahhhh nerde kaldı hararet yapacak arac kardeşim sen hiçççç sıkılma 20 dk değil 20 saat 200 git bişey almaz alman onun tetbirini almıştır ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrişöyle birşey de var, Astra H ve Corsa D'de hararet göstergesi yoktu, çünkü kolay kolay hararet yapmazmış2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriyüksek hızda motor devri artıyor ama aracın maruz kaldığı rüzgar da artıyor, bu yüzden hararetin çok yükseleceğini sanmam.
misal uç bir örnek olacak ama formula 1 araçları düzlükte max. hız ve 18-19bin devir çevirirken birşey olmadığı halde yavaşladığında rölantide bile motor yanabilir çünkü hava girişi olmuyor. hatta bunun örneği boğaz köprüsündeki etkinlikte yaşanmışdı, Coulthard yeterince yüksek hıza çıkamadığı için aracı yaktığıyla kalmıştıİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrişöyle birşey de var, Astra H ve Corsa D'de hararet göstergesi yoktu, çünkü kolay kolay hararet yapmazmış
Gecenin 3'ünde bomboş olan TEM'de 114 km'lik Silivri yolunu 38 dakikada aldım, max 200'ü gördüm, ortalama 180 km/s ile gitmişim, bana mısın demedi bizim düldül
Yorum
-
Teskkurler bılgılerınız icin arkadaslar..ayrıca servıste bır usta biizm bu 1,4 motorlar 10 sene öce cıkmıs dedı beklemye almıslar..ınsignia ya kulnmıslar tabkı östunde cok degsıklıkler yapılmıs opelın en ekonmık motoru dedı.220 yle en cok 7-8 dk gıt dedı 8 dk yı gectımı gözun harrten olsun dedı.dıkket et dedı falan allah kısmet derse hafta sonu yola cıkacagım denmesını yapacagım bakalım ustanın degı dogurumu.** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum
Yorum