Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yazılım yüklemesi sonrasında Cruise Control Sorunu - Çözüm beklemek :-)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yazılım yüklemesi sonrasında Cruise Control Sorunu - Çözüm beklemek :-)

Bugün yağmur sensörü ve sileceklerin çalışması ile ilgili bir sorundan dolayı servise uğradım.
    Güneşten gölgeye girişlerde yada gölgeden güneşe girişlerde silecekler çalışıyordu.
    Servisten merkezi aradılar. Yazılım güncellemesi tavsiyesinde bulundular. Daha sonra aracı bilgisayara bağlayıp, merkezden yazılım güncellemesi yaptılar.
    Yola çıktım ancak cruise control/ hız sabitleyicinin çalışmadığını farkettim. Geri döndüm. Defalarca yazılım yüklediler, sıfırladılar yeniden yüklediler vs.
    Sorun çözülmedi. Bu esnada akşamı ettik Biz merkeze soracağız sizi tekrar çağıracağız dediler. 15-20 km gittikten sonra benzin alma amacı ile benzinliğe girdim. ( Malum arabalarımız benzini içiyorlar ihihi ) Yola çıktığımda cruise control tekrar çalışmaya başlamıştı.

Yeni yazılım yüklemesinden sonra cruise control için biraz sabır.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Ynt: Yazılım yüklemesi sonrasında Cruise Control Sorunu - Çözüm beklemek :-)

Şahsi fikrim, yeni yazılımda problem olduğu yönünde.
    Yeni yazılımdan sonra bendeki gaz kesme sorunu devam ediyor.
    Yakııttan demişlerdi ama bence değil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mturgut
      Şahsi fikrim, yeni yazılımda problem olduğu yönünde.
      Yeni yazılımdan sonra bendeki gaz kesme sorunu devam ediyor.
      Yakııttan demişlerdi ama bence değil.
      nasıl bir gaz kesme sorunu var acaba ?

Yorum

Gaz Kesme Sorunu Bende Servise Söyledim Aracın 10.000 İ geçemsi Gerektiğini söydeiler Bana Saçma Geldi Acaba Benzindenmi dedim Fakat Ara sıra yapıyıor Pedal Bzen Boşa Düşüyo

Yorum

İşleniyor...
        X