arkadaslar gecen bi gezintiye cikalim dedik .benim her zaman kulandigim buz dolabi var arac icin ,onu arabaya taktim nerye taktiysam sigaortasi atti simdiye kadarki arabalarda bole bi sorun yoktu navi felan takinca atmiyor sadece dolapta .benim sormak istedigim acaba her soketin verdigi volt baskami .?yani konsulun altindaki sadece tlfon sarj etmek icinmi ? simdi tekrar denyecegim ama yine atarsa bidaha servise gitmek istemiyorum o sigortalari gosteren resim felansa bi daha atarsa ben degistirmem icin cok makbule gecer ,...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
elektirik soketleri
Collapse
X
-
Ynt: elektirik soketleri
ben telefon ve fotoğraf makinesi şarj etmiştim birçok defa ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.. ama laptop falan veya uzun yollarda küçük bir kahve makinsei vs rahat çalıştırır diye düşünüyorum..
ama buzdolabı hiç denemedim
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
-
Araba soketi 12V'luk oluyor genellikle muhtemelen buzdolabının çektiği akım arabanın izin verdiğinden daha fazla bu yüzdende sigorta atıyor.şarj aletleri fazla akım çekmediği için sıkıntı olmaz.Kısacası o arabada o ürünü kullanmanız için dönüştürücü veya başka bir buzdolabı(sizin değerlere uygun) kullanmanız gerek
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ctn1905Araba soketi 12V'luk oluyor genellikle muhtemelen buzdolabının çektiği akım arabanın izin verdiğinden daha fazla bu yüzdende sigorta atıyor.şarj aletleri fazla akım çekmediği için sıkıntı olmaz.Kısacası o arabada o ürünü kullanmanız için dönüştürücü veya başka bir buzdolabı(sizin değerlere uygun) kullanmanız gerek
link;
http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
buzdolabının çakmak ucunu kontrol et abi, benimde sadece navigasyon sigortayı attırıyordu, fişin içini açar açmaz plastik parçaları döküldü, içten parçalar kırıldığı için +/- kısadevre yapıyormuş. yalıtım yapınca düzeldi. ama bu sorunu bulana kadar da belki 10 sefer sigorta değiştirdimInsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
Yorum
-
cagri dostum sen bir dehasin ) arabayi senmi yaptin nedir .haketende salladim baktim icinde plastik seyler var soktum taktim gece indim denedim oldu ) bosu bosna o kadr ugrasmisiz ..tesskkurler ..bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr
Yorum
-
evet cagri dedigin gibi plastik kirilmis yanlardaki demirler varya onla sigorta arasindaki bende bent sardik iki kat oldu canavar gibi sagol tekrar baska dolap alacaktim.bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr
Yorum
Yorum