arkadaşlar vites değiştirirken ki genellikle 1-2 de oluyor tak tak diye bir ses geliyor birde böyle sanki ayagımın altında birşeyler oynuyor,1 den 2 e atıp gaza bastıgımda tak diye harekete geçiyor nasıl tarif edilir bilemıyorum başka viteslerde bu yok
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
vites değiştirirken
Collapse
X
-
Ynt: vites değiştirirken
merhaba sayın medren araçlarımızda baskı balata çalışma sisteminde biraz sert pedal oynatmalarında ses gelebiliyor yumşak kullanımlarda pek ses duyamıyoruz mutlaka sizin bahsettiğiniz ses de bu şekilde olabilir şu an tabiki biz sesi duymadığımız için ancak bukadar yardımcı olabilirim bi,ara bayii nize uğrayıp sesi dinlerler ise daha sağlıklı olur.saygılar gültekin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medrenarkadaşlar vites değiştirirken ki genellikle 1-2 de oluyor tak tak diye bir ses geliyor birde böyle sanki ayagımın altında birşeyler oynuyor,1 den 2 e atıp gaza bastıgımda tak diye harekete geçiyor nasıl tarif edilir bilemıyorum başka viteslerde bu yok
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medrenGarantiden mi degisti ucretli mi acaba ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medrenTesekkurler baski balatanin bitmesiyle ilgili konular okudum biraz korktum nasil anlayabiliriz baski balatanin tam olarak bittigini
Debriyaj pedalının sert ve yukarıda kavraması, çekiş düşüklüğü ve silkeleme debriyaj balatasının bittiğinin sinyallerini verir
Yorum
Yorum