Duyuru

Collapse
No announcement yet.

vites değiştirirken

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• vites değiştirirken

arkadaşlar vites değiştirirken ki genellikle 1-2 de oluyor tak tak diye bir ses geliyor birde böyle sanki ayagımın altında birşeyler oynuyor,1 den 2 e atıp gaza bastıgımda tak diye harekete geçiyor nasıl tarif edilir bilemıyorum başka viteslerde bu yok

Ynt: vites değiştirirken

bendede var çözüm yok diye biliyorum
    2010 1.6 T edition elegance

Yorum

ileride bir soruna yol açar mı peki ?

Yorum

şimdiye kadar bi sorun çıkmadı
        2010 1.6 T edition elegance

Yorum

merhaba sayın medren araçlarımızda baskı balata çalışma sisteminde biraz sert pedal oynatmalarında ses gelebiliyor yumşak kullanımlarda pek ses duyamıyoruz mutlaka sizin bahsettiğiniz ses de bu şekilde olabilir şu an tabiki biz sesi duymadığımız için ancak bukadar yardımcı olabilirim bi,ara bayii nize uğrayıp sesi dinlerler ise daha sağlıklı olur.saygılar gültekin

Yorum

Tesekkurler baski balatanin bitmesiyle ilgili konular okudum biraz korktum nasil anlayabiliriz baski balatanin tam olarak bittigini

Yorum

Aracın performansında düşüş varmı ?
              2016 w205 AMG

Yorum

Performansta dusus oldugunu sanmiyorm son hizlar hep ayni sekilde hizlanmasi falan ayni gibi hafif silkeleme oluyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                  arkadaşlar vites değiştirirken ki genellikle 1-2 de oluyor tak tak diye bir ses geliyor birde böyle sanki ayagımın altında birşeyler oynuyor,1 den 2 e atıp gaza bastıgımda tak diye harekete geçiyor nasıl tarif edilir bilemıyorum başka viteslerde bu yok
                  tak tak dediğiniz vitesin takılarak geçmesi sonucu yine vitesten gelen sesse aynısı bende de oluyordu.Hatta aracı aldığımız ilg gün yaptı bunu ve yine ilk gün araç vitesteyken durduğunda stop etmemişti.O zaman demiştik elektronik bir sistem herhalde ama anladık ki baskı balatadan kaynaklanıyormuş.Dün baskı balaya değişti debriyaj çok yumuşadı vites geçişleri temiz ve seri bir şekilde gerçekleşiyor aracın.Ayrıca aracın performansıda inanılmaz derecede arttı.Dünden bu yana eskiden olan takılmalar vs de olmuyor artık.Servise götürüp göstermenizde fayda var baskı balata bittiyse hemen anlarlar zaten.

Yorum

Garantiden mi degisti ucretli mi acaba ?

Yorum

Garantiden mi degisti ucretli mi acaba ?
                      garantiden değişti.birde debriyaj 0 km bir insginianın debriyajına göre sertse baskı balata bitmiş demektir.Bunu kesin olarak anlamanın yolu bu bence o nedenle showroomdaki bir insigniaya binip test etmeniz en iyisi olacaktır.

Yorum

Tesekkurler baski balatanin bitmesiyle ilgili konular okudum biraz korktum nasil anlayabiliriz baski balatanin tam olarak bittigini
                        Merhaba,
                        Debriyaj pedalının sert ve yukarıda kavraması, çekiş düşüklüğü ve silkeleme debriyaj balatasının bittiğinin sinyallerini verir

Yorum

Tesekkurler yorumlar icin suanda opisteyim bakalim sorun neymis

Yorum

İşleniyor...
                          X