Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jant Hakkında Yardım Lütfen!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Jant Hakkında Yardım Lütfen!!!

Sevgili insigniateam üyeleri selamlar..Forumdaki yazıları ilgi ve dikkatle takip etmekteyim ancak gözümden kaçmış olabileceği düşüncesi ile sizlerden bir konu hakkında yardımlarını bekliyorum..Yaklaşık 1 senedir arabamda direkt fabrika çıkış olarak 19 jant kullanıyorum ancak jantlar araca ciddi anlamda sertlik katıyor ve son zamanlarda bu durum iyice gözüme batar oldu ve güzelim araçtan konfor namına hiçbir şey alamaz oldum ..Çukurlara hafif sertlikte bile girdikten sonra konsolda oluşan o güm sesi çok can sıkıcı..Şunu merak ediyorum 19'luk jantlar genel anlamda bu sertliği yapıyormu ?? Önerilerinizi bekliyorum lütfen!!!

Ynt: Jant Hakkında Yardım Lütfen!!!

Önerim : Ankara'ya gelirseniz benim 18" verebilirim 19" karşılığında tabiki

Şaka bir yana görsellik olarak aracı çok dolgun gösterseler de konfordan bir nebze olsun ödün vermek zorundasınız.Ama endişelenmeyin çünkü 18" için de durum öyle çok çok farklı değil.Insignia spor karakterli bir araç. Fabrika orjinal çıkış en küçük jantı 17" geliyor ki cosmolar standart 18" Bu da araca yol tutuş ve iyi görünüm sağlarken konfordan götürüyor.Ne yapalım gülü seviyoruz dikenine de katlanırız.

Ama önerim hala geçerli eğer isterseniz takasa açığım cool
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

opelin tarz olarak süspansiyonları genelde serttir
      InsigniaTEAM

Yorum

Bu arada sunu soyleyebilirim bunda lastigin de onemi cok buyuk...Ornegin ben yazlik lastikte michelini secip 19 a gectikten sonra diger lastiklerin 18 ine gore bile dha konforlu hissetmeye basladim....Yani lastik secimi de cok onemli....

Yorum

Lastikleriniz deforme olmuş olabilir o yüzden daha sert hissediyorsunuz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Taylan Keleşer
            Sevgili insigniateam üyeleri selamlar..Forumdaki yazıları ilgi ve dikkatle takip etmekteyim ancak gözümden kaçmış olabileceği düşüncesi ile sizlerden bir konu hakkında yardımlarını bekliyorum..Yaklaşık 1 senedir arabamda direkt fabrika çıkış olarak 19 jant kullanıyorum ancak jantlar araca ciddi anlamda sertlik katıyor ve son zamanlarda bu durum iyice gözüme batar oldu ve güzelim araçtan konfor namına hiçbir şey alamaz oldum ..Çukurlara hafif sertlikte bile girdikten sonra konsolda oluşan o güm sesi çok can sıkıcı..Şunu merak ediyorum 19'luk jantlar genel anlamda bu sertliği yapıyormu ?? Önerilerinizi bekliyorum lütfen!!!
            ya ben ne yapayım 19" jant ve üstelik 3m lik yay var. araba tam sert...:-))
            180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drzb
              Orjinal yazı sahibi: Taylan Keleşer
              ya ben ne yapayım 19" jant ve üstelik 3m lik yay var. araba tam sert...:-))
              Aynı şekilde bende de kw yay var onunda muhtemelen ciddi etkisi vardır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Bu arada sunu soyleyebilirim bunda lastigin de onemi cok buyuk...Ornegin ben yazlik lastikte michelini secip 19 a gectikten sonra diger lastiklerin 18 ine gore bile dha konforlu hissetmeye basladim....Yani lastik secimi de cok onemli....
                Orjinal yazı sahibi: cagri
                opelin tarz olarak süspansiyonları genelde serttir
                Evet opelin genel anlamda sertliğinide iyi biliyorum..Babamda dönemin Vectra kullanıcısı olduğundan ben insignia'yı alırkende küçük hatırlatmalarını hep söylemişti opel diri arabadır,serttir vs vs.. Neyse artık bi çözüm bulucaz inşallah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                  Önerim : Ankara'ya gelirseniz benim 18" verebilirim 19" karşılığında tabiki

Şaka bir yana görsellik olarak aracı çok dolgun gösterseler de konfordan bir nebze olsun ödün vermek zorundasınız.Ama endişelenmeyin çünkü 18" için de durum öyle çok çok farklı değil.Insignia spor karakterli bir araç. Fabrika orjinal çıkış en küçük jantı 17" geliyor ki cosmolar standart 18" Bu da araca yol tutuş ve iyi görünüm sağlarken konfordan götürüyor.Ne yapalım gülü seviyoruz dikenine de katlanırız.

Ama önerim hala geçerli eğer isterseniz takasa açığım cool
                  Teklifin düşünülebilir neden olmasın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                    Lastikleriniz deforme olmuş olabilir o yüzden daha sert hissediyorsunuz.
                    İlk aldığım günden bu yana bu sıkıntıyı yaşadığım için deformasyon olayı biraz daha arka planda diye düşünüyorum.. Genel anlamda bi sertlik sorunu var daha önce hiç opel kullanan biri olmadığım ve ilk opelim insignia olduğu için opel'in genel tarzını net şekilde görme durumum oldu...

Yorum

aslında jant boyutundan ziyade lastik yanak genişliği önemli olan 50 yanaktan aşağısı konfora değil performansa hitap eder.vede görsellik tabi ben 17 jant 55 yanak ile gayet konforluyum, tabi sizin araçlarınız gibi değilim görsellikte daha sadeyim
                      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                        aslında jant boyutundan ziyade lastik yanak genişliği önemli olan 50 yanaktan aşağısı konfora değil performansa hitap eder.vede görsellik tabi ben 17 jant 55 yanak ile gayet konforluyum, tabi sizin araçlarınız gibi değilim görsellikte daha sadeyim
                        Evet dediklerinizde çok haklısınız Ahmet Bey...

Yorum

Kullandığınız Lastiğin markası nedir ? benim araçta orjinal 19 ve Dunlop lastikler vardı benim şikayetim sertlikten ziyade uğultu idi geçenlerde lastikleri değiştirdim ve aracın konforu müthiş arttığını gördüm ve size şunu söyleyebilirim lastiklerinizi yumuşak ve sessiz bir lastik seçin sizinde sıkıntınız kalmayacak diye düşünüyorum Aldığım Lastik ve yorumları için açılan konudan takip edebilirsiniz.

http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=7274.0

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                          X