Bu akşam aracı sürerken bir durum farkettim. Bozuk yolda gidince farlarım titriyor. Bir elektrik kesintisi değil. Ancak farlarda birşey sanki yerinden oynamışda, sallanıyor gibi. Aşağı-yukarı yönde yapıyor bu hareketi. Öndeki aracın bagajında çok net görüyorum farların titrediğini. Ne yapmalı sizce? Var mıdır başına gelen daha önce böyle bir olay? (Araç afl değil bu arada. Edition farları...)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Farlarda Titreme
Collapse
X
-
Ynt: Farlarda Titreme
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: alpercaniki farım da bu sebeple garantiden değişti.(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
Yorum
-
Geçmiş olsun sakın uydurma iş yapmayın gerekiyorsa farların değişimi için ugraşın derimHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
ben servise götürdüm, bir ayar yaptılar (tam olarak ne ayarı bilemiyorum). tamamen kesmese de rahatsız etmeyecek dereceye düşürdü. artık tekrar gevşeme yaparsa tekrar giderim servise..(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
Yorum
-
benim araçta 'da aynı sorun var bozuk yola girdiğim zaman farlar titreme yapıyor.
aslında ilk zamanlar (farlar hareketli bu yüzdendir) diye düşünüyordum ama anlıyorumki farlarda sorun var.
en kısa zamanda odak'a gidip baktırayım.
2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ
Yorum
-
5 yıllık konuyu biraz hortlatacağım ama far değişimi dışında net çözüm yok galiba.
Ben dün farlara baktım. Ampuller sallanmıyor direk far çanağı sallanıyor. Uzun kısa çanakları birleşik olduğu için ikisi de sallanıyor. Bariz boşluk var. Sanki yükseklik ayar motorunun topuzu boşluk yapmış gibi.
sünger koysak düzelir galiba. Başka bir çözümü var mı?1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum
Yorum