Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Geri viteste yan aynalar.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Geri viteste yan aynalar.

@Tolga (mephisto68): Kapıların otomatik kilitlemesi bu sabah sana söylediğim sırada denedim bu sefer olmadı. Ya bilmeden bilinçaltı yaptığım bir adımı bu sefer atladım, ya da bu otomatik kilitleme olayında bir istikrarsızlık var. Yazılımla ilgili olabilir. Çünkü son 15 gündür her denediğimde oluyordu.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
      @Tolga (mephisto68): Kapıların otomatik kilitlemesi bu sabah sana söylediğim sırada denedim bu sefer olmadı. Ya bilmeden bilinçaltı yaptığım bir adımı bu sefer atladım, ya da bu otomatik kilitleme olayında bir istikrarsızlık var. Yazılımla ilgili olabilir. Çünkü son 15 gündür her denediğimde oluyordu.
      bazen aracın içindeyken anahtarla kilitleyip tekrar açınca olduğunu düşünüyorum (Kapı kilitleri açlıdıktan sonra arabaya binilmezse 5 dk sonra tekrar kilitleniyor ya)
      1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

Benim denemelerimde 5 dakika sürmüyor ve araca ilk girdiğimde oluyor. Yani içindeyken hiç kilitlemedim ama bu da denenebilir.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Bu kapıların tutarsızlığı bir gün Gökhan (Turquaz72) arkadaşımızın başına geldi ve aracı çalışırken kendisi dışarda kaldı ve Allahtan evi yakın olduğu için yedek anahtarı kullanarak araca girebildi o yüzden ben inerken hep tedbir olsun diye anahtarı çıkarıyorum dediğiniz benzer olayları bende yaşıyorum araç içindeyken kapıların kitlenmesi gibi
          iyi bir kontrole sokmak lazım ve doğru bilgiye ulaşmak lazım tmr

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

En son yazılım yüklendi, iki aynada aynı anda aşağıyı gösteriyor bende o konuda sıkıntı yaşamıyorum. Ancak sol aynda sabit kalsa daha güzel olur sadece sağ aşağıyı gösterse iyi olacak. Onun dışında 1'e takınca eski konuma dönüyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga (mephisto68)
              Eğer aynalar yatıkken ön koltukları hafızaya aldıysanız, her geri vitesten sonra yatık kalıyor. Aynalar dikken ön koltuğunuzu hafızaya almayı (M1) deneyin düzelmesi gerekir. Ayrıca kapılar kilitliyken hafızaya alırsanız, yola çıktıktan yaklaşık 1 dakika sonra kapılar otomatik kilitleniyor.
              (Kapı kilitlenmesi için söylüyorum)Siz kendinizde denediniz mi? Ben denedim olmadı. Aracım cosmo.
              Evet ben denedim çalışıyor, yalnız sistem şu sırada işliyor. Aracınızın kapılarını uzaktan kumanda ile açtıktan sonra, uzaktan kumandaya bir kez daha açma butonuna basıyorsunuz, kapınızı açıp koltuğunuza oturduktan sonra koltuğunuzun yanındaki 1.hafıza tuşuna basıp koltuğun sürme konumuna gelmesini bekliyorsunuz. bu aşamadan sonra yaklaşık 1 dakika sonra kapılarınız kendiliğinden kitleniyor.
              Bugün bir deneyim.
              1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

Her iki aynanın geri vites konumunda aşağı inmesi ile ilgili Konya Özkaymak Opel'e giderek yazılım güncellemesi istedim. Ancak ilgili arkadaş böyle bir şeyden bihaber olduğunu söyleyerek geçiştirdi. Güncelleme yaptıran arkadaşlara sorum üst modellerde aşağı konum alması istenilen aynalar sağ-sol-her ikisi de şeklinde ayar menüsüne sahip olduğunu duydum. Bununla ilgili yapılan güncelleme böyle bir opsiyon sağlıyor mu? Güncellemenin çözdüğü başka sorunlar var mı acaba?
                2009 insignia 1.6T Cosmo - CDC400 - Ergonomik Spor Deri Koltuk

Yorum

İşleniyor...
                X