Arkadaşlar şu tasarruf cihazının denemsini yapabilmek için benzin hortumunun motora girdiği yeri bilmem gerekiyor. Sırf bunun içn de servise gitmek istemiyorum.Bu konuda tarif veya görsel görüntü ile bana yardımcı olabilecek bir dost var mı?????? Şimdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia benzin hortumu neresi????
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia benzin hortumu neresi????
Utku bey belki bu sitedeki şablon yardımcı olur.
http://opeloem.com/vauxhall/insignia...ol_engine.htmlinsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
-
Sonradan ogrendim yerini ve taktik ....bakalim uzun donem denemesi yapacagiz.....yanliz sunu soyleyeyim dostlar shelin benzini il full arasainda akasik 3 lt fark cikti yol bilgisayarinda inanamadim......bu nednle d yol bilgisayarin cokm guvnemiyorum....takildiktan sonra ilginc bir sekilde biraz ivmenme farki hissettim psikolojik mmi degil mi anlayacagiz? Cunku urunun aciklamasinda perfrmansi da etkiler diyor....bkacagiz
Yorum
-
Yok Onatim iki uca yerlestirilen bir miknatisla elde edilen bir manyetik alan sayesinde benzin hidrokarbon atomlarina ayriliyor ve motora ayrismi sekliyle ulasiyor. Bu da yanmayi kolaylastirirken daha iyi bi verim elde edilior.....tabii daha etkinligine bakacagiz
Yorum
-
bu tasarruf aletleri için ben şöyle düşünüyorum
siz havuza girdiğinizde havuz taşarmı mantık olarak evet ihihi
bunun kadar etki eder bence yoksa mühendisler benzin hortumunu bu aletlerle donatırlardıHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Emre bey ben size katılmıyorum,
Bu tarz aletler mayetik alan özelliği taşımaktadır bu nedenle motorun her yerine takılması manyetik alan sayesinde motorda veya elektronik enjeksiyon sisteminde sorunlara yol açacaktır bu nedenle tek bir adet benzin hortumuna takılması manyetik alan bakımından çok bir farklılık yaratmayacaktır. Akabinde cihazın işleme mantığı da gayet mantıklı kimse bu aletten zaten %50 performans beklemiyor ancak %10 -%15 te gayet yeterli olacaktır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KGGEmre bey ben size katılmıyorum,
Bu tarz aletler mayetik alan özelliği taşımaktadır bu nedenle motorun her yerine takılması manyetik alan sayesinde motorda veya elektronik enjeksiyon sisteminde sorunlara yol açacaktır bu nedenle tek bir adet benzin hortumuna takılması manyetik alan bakımından çok bir farklılık yaratmayacaktır. Akabinde cihazın işleme mantığı da gayet mantıklı kimse bu aletten zaten %50 performans beklemiyor ancak %10 -%15 te gayet yeterli olacaktır.
bu benim şahsi görüşüm tabikiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Emre Bey,
Audi, mercedes BMW neden takmıyor sorusu ferrari de V12 motor var BMW de neden yok sorusu ile aynı soru olmakta veya volkswagen ve audi de TSI motor var BMW ve mercedes te neden yok sorusu gibi benim düşünceme göre. Her fimanın kendi teknoloji si var kendilerine bu şekilde uygun görüyorlar olsa gerek. Ek olarak belki biraz paranoyak olacak ama araba büyük araba firmalarının petrol firmaları ile (shell ,BP .. vs ) anlaşmaları olduğunu düşünüyorum bundan dolayı düşük yakıt tüketimine de BMW gibi Mercedes gibi audi gibi araçların çok sıcak baktıklarını düşünmüyorum. Maniyette herkes birbirinin ekmeğini yiyor, akabinde türkiye dışında ki avrupa ülkelerinde ve Amerikada benzin sıkıntısı yok bu nedenle sadece Türkiye pazarı veya Türkiye muadili ülkelerin pazarları için düşük yakıt tüketimi ar&ge si yapmadıklarını düşünüyorum. Sonuç olarak almanya ve türevi ülkelerde yüksek motor ve yakıt tüketimi yüksek olan modeller kullanılmakta hatta ve hatta Amerika da v12 motor lu araçlar daha revaşta. Bu da benzini çok ta umursamadıklarını gösteriyor. Bu yazdıklarımı yanlış anlamayın benim düşüncelerim sohbet amaçlı yazmaktayım.
Yorum
Yorum