Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MOTOR SESİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: MOTOR SESİ

bende sizden sonra baska servise gittim kaba taslak bakti manifoltun yani motrun arka tarafinda sesin geldigi yerde krom kapakli bi silindir var onun onun o gumus renli tarafi bir yere vuruyor usta olabilir sokmeye degmez dedi bende biraktim...simdi ayagimi gazdan kesince birden gaz verince vurntu oluyor ve gazdan cektiginde alttan demir carpma sindirtisi geliyor onun pesindeyim o bitincede liste var bakalim )9
    bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Yorum

okdır
      ANLATILMAZ YAŞANIR.....

Yorum

Bir de bazen bu garip sesler klima kompresorunden geliyor. Klimayai actiginizda sesde degisiklik lup olmadigini bir kontrol edin. Eski h kasa astralarda bir ara vardi.Ancak insignialarda hic rastlamadim....

Yorum

Bu sesler arabanin gidisini etkilemiyor bu videodan bende cekmistim pancar motoru gibi ses cikariyor ve bunu her zaman yapmiyor ama bu sesi duydugunuzda debriyajiniza hafif sekilde basin ve belli bir noktada sesin duzeldigini goreceksiniz bu sese sebep veren parca aractaki hareketli volandan geliyor servise kontrol ettirin ama cogu servise bu sesi anlatmak guc oluuor

Surmeye devam

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ANLATILMAZ YAŞANIR.....

Yorum

Bana normal gibi geldi alala

Yorum

İşleniyor...
              X