Duyuru

Collapse
No announcement yet.

far sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• far sistemi

Yenibaşlık açmaya değmezdi belki ama benzer bir başlık bulamadım.Sorum şu:

Aracım 2012 1.4 140 Turbo edition elegance.Alalı 1 ay oldu.Aracı çalıştırdığımda sürüş farları(ya da adı neyse)gece gündüz yanıyor.Kısa hüzmeli fardan bahsetmiyorum.Park lambası gibi.far sistemi otomatik de olsa manuel de olsa fark etmiyor.Bu normal mi.Normalse kapatma seçeneğimiz yok mu.

cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.

Ynt: far sistemi

o lambaların özelliği o zaten kontağa bağlı, araç çalıştığı sürece yanar. artık yeni araçlarda gündüz farları zorunlu olduğu için kapatma imkanı yok.
    InsigniaTEAM

Yorum

yok Çağrı kardeşimin dediğinin aksine, araç çalıştıktan sonra far butonunu sola doğru çevirip bıraktığınızda (tekrar yerine geliyor kendisi) otomatik far modunu kapatıyor, haliyle gündüz lambaları ve otomatik ışık kontrolü( gece yanan farlari ve tünelde yanan farlar da dahil) kapanıyor. ama aracı tekrar çalıştırdığınız zaman otomatik farlar yine devreye giriyor.

Yorum

gündüz farı da mı kapanıyor? bu nasıl iş ya ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          yok Çağrı kardeşimin dediğinin aksine, araç çalıştıktan sonra far butonunu sola doğru çevirip bıraktığınızda (tekrar yerine geliyor kendisi) otomatik far modunu kapatıyor, haliyle gündüz lambaları ve otomatik ışık kontrolü( gece yanan farlari ve tünelde yanan farlar da dahil) kapanıyor. ama aracı tekrar çalıştırdığınız zaman otomatik farlar yine devreye giriyor.
          +1
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            gündüz farı da mı kapanıyor? bu nasıl iş ya ihihi
            öyle, sıfır lamba

Yorum

geçen sene Ankara buluşmasına giderken Amasyalı Faruk abinin ledlerinin söndüğünü farkettim. buluşmada Opis'den Ufuk abiye sordum sorunmu var acaba diye ama ledler kapanmıyor demişti. yeni bişey daha öğrendik ihihi
              InsigniaTEAM

Yorum

evet gündüz farları kapanabiliyor...

Yorum

Ben sağa sola her yöne denedim ama kapanmadı benim ki arızalı mı acaba? dknow

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pdrant
                    Ben sağa sola her yöne denedim ama kapanmadı benim ki arızalı mı acaba? dknow
                    far butonunun yuvarlak olan etraftaki kısmı sola doğru çevirip bırakacaksınız, o zaten kendi yerine geri geliyor, ''otomatik farlar devre dışı'' gibi bir uyarı veriyor göstergede

Yorum

valla beninmkilerde çok oynak , her açışımda oraya buraya dönüyo oleyy oleyy yaw nasıl bir milletiz illa birşey bulacağız olmazsa olmaz, bırakın gündüz yansın ihihi ihihi ihihi ne istiyosunuz gündüz farlarından...
                      Zamanı çabuk harcadım, şimdi o beni harcıyor...

Yorum

Şunu Anlamıyorum. Gündüz Far ı Standart Olabilirmi? Görülmeyi Amaçlıyarak Yapıldıysa, Kaç Kişi Aynaya Baktığında Gözleri Önce Farları Sonra Aracı Algılıyor? Ya da Kaza Yapıldığında, "Hadi Aracı Görmedin, Kos Koca Gündüz Farlarını da mı Görmedin" Mi Demek İçin??? Boşuna Şarj Dinamosu Eskitiyor.

Yorum

farları yanan bir araba, yanmayana göre hareketli olduğunu daha çok belli ediyor abi
                          InsigniaTEAM

Yorum

O Zaman Yakında Standart Olarak, Kırpışarak Yananlar Zorunlu Hale Gelir

Yorum

İşleniyor...
                            X