Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YENİ GELDİ İLK İZLENİMLER SORUNLAR EKSİKLER VE ARTILAR!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YENİ GELDİ İLK İZLENİMLER SORUNLAR EKSİKLER VE ARTILAR!!!

Üyelik iptaliyle mesaj silinmiştir.

Ynt: YENİ GELDİ İLK İZLENİMLER SORUNLAR EKSİKLER VE ARTILAR!!!

zorladıktan sonra koku benm aracımda da geliyor aracım 21000 de su anda .
    Insignia 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

6 ve 7 normal diğerleri ince seyler zaten benden bi sesler geliyor bi bilsen

Yorum

ıslık sesi zaten her turbolu araçta var ben de insignia dışında 2.0 tdi audi a4 var ondan da geliyor dert etmeyin insigniada ki sorunlar kafaya takılıcak boyutta deil çünkü her sıfır araçta sorun yaşanabiliyor araba ve elektronik tamamen şans işidir marka olarak tabiki fark eder ama aynı kategorideki markalarda pekte kalite farkı yok açıkçası ben aslında çok ilgiliyim arabalar konusunda haftada 1 günümü en az galeriler de geçiriyorum bu nedenle inanın insignia da konfor ve malzeme kalitesi olarak piyasadaki çoğu araçtan iyi araçlar seri olarak çıktığından illaki birsepette nasıl çürük elmalar çıkma ihtimali varsa seridede sorunlu araçlar olabiliyor Mesela babamın arkadaşında Mercedes ml 320 var ve aks kollarından birinin sıfırken çatlak olarak gelmesinden dolayı aracı geri aldılar fabrika hatası olarak o yüzden dediğim araç 120 000 € bizim araçlardan ortalama 4 tane alır yani onda bile çıkıyorsa fazla içlenmemek lazım neyse güle güle kullanın diyorum tekrar.
        '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
        '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

5.maddede yazdığın kısa süreli duraksama bende de oluyor ama turbodan kaynaklı zannederim

Yorum

auxun yeri bence de çok ters. 3. maddeye katılıyorum ama ilerde alışırız.4.madde bizde mevcut değil. 5.madde her insignia da olduğu için galiba normal.(başka model turbo araçlarla kıyaslamak lazım).6.madde bence sorun değil.7.madde bizde mevcut değil ama araç çalıştığında biraz benzin kokusu geliyor bu normal mi?
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İlk çalıştığında araç rolantisi yüksek olduğu için, motor soğuk olduğundan benzin kokusu gelmesi nomal. Bendede geliyor.
              1. madde bende de aynı,3.maddeye katılmıyorum,5. si bende yok,6 normal,koku olayı geri geri giderken zorladığında oluyor. Serise söyledi şmidilik bir şey yapmadılar.
              OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

geri geri giderken koku olayı.. debriyaj balatasından asbesti aldılar .. debriyaj zayıfladı . sıyırıyor .. Focus tdci de de başıma geldi.. 30 000 (küsür) baskı balata değişti..
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

İşleniyor...
                X