Duyuru

Collapse
No announcement yet.

USB ve AUX Problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• USB ve AUX Problemi

Arkadaşlar Merhaba,

Radyo USB ve AUX girişlerini görmemeye başladı. Daha önceki günlerde de bir kez olmuştu sonradan kendiliğinden düzelmişti.
    Şimdi artık hiç bir şekilde ne USB nede AUX çıkmıyor. Sadece Radyo ve CD seçeneği görünüyor ekranda.
    Bu tarz bir problem ile daha önce karşılaşan arkadaşımız var mı?
    İyi günler.
    2010 Cosmo, 1.6 180Hp, Karbon Siyah, Bej döşeme.

Ynt: USB ve AUX Problemi

Hatırladığım kadarıyla, multimedia ile ilgili sorunlar: ya program güncellemesi ile ya da akünün kutup başlarını söküp yeniden takmakla çözülüyordu. Aküyü deneyebilirsin. Program güncellemeyi eğer sorun devam ediyorsa zaten servise gidip yaptırman gerekecek.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Aracı servise götürdüm ve reset atılarak düzelttiler.
      USB lerde kullanılan Flash Belleklerde müzik dosyaları dışında herhangi başka bir dosya olmaması gerekiyormuş.
      Müzik dosyası dışında bir dosya olursa sistem bunu virüs kabul ederek kendisini korumaya alıyor ve USB ile AUX özelliğini kullanıma kapatıyor.
      Bilginize.
      2010 Cosmo, 1.6 180Hp, Karbon Siyah, Bej döşeme.

Yorum

Çok faydali bir bilgi, teşekkürler. USB den müzik dinleyen arkadaşların dikkatine... Aracınıza virüs kaptırmayın !!! police police police

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mnergiz
          USB lerde kullanılan Flash Belleklerde müzik dosyaları dışında herhangi başka bir dosya olmaması gerekiyormuş.
          Müzik dosyası dışında bir dosya olursa sistem bunu virüs kabul ederek kendisini korumaya alıyor ve USB ile AUX özelliğini kullanıma kapatıyor.
          Bilginize.
          Benim USB Perşembe Pazarı gibi, ne ararsan var, resim dosyaları,metin dosyaları, ama hiçbir sorun yaşamıyorum haha

Yorum

Yaklaşık 15 gün önce ben de benzer bir problemle aracı servise götürmüştüm. Yazılım vs kontrolü sonrası kablo girişlerini kontrol etmek zorunda kalmışlardı. Bana yapılan açıklama soketlerden birinde temassızlık olduğu şeklindeydi. Şu an bellek içinde bi dünya ıvır-zıvır var ama bi sorun yaşamıyorum.

Yorum

Maalesef problem tekrar ortaya cikti. Sanirim Opel ureticileri soketleri tasarlarken bizim araci tarlada (yani Istanbul yollarinda) surecegimizi hesaba katmamislar. Bu arada artik Kirklarelideyim. Bi de Luleburgazdaki servisi deneyecegim. Izlenimleri daha sonra yazarim

Yorum

Merhaba aynı sorun benimde başıma geldi. Arabayı ilk aldığımda(Mayısta aldım) USB görüyor fakat indexlerken tekrar radyoya dönüyordu. Serviste radyo yu resetlediler. Fakat bu sefer kullandığım Flash disk sorun oldu. Başka bir Flash deneyince sorun çözüldü. Ama bir süre sonra MNERGİZ ile aynı sorun karşıma çıktı. USB portu hiç yokmuş gibi davranmaya başladı. Tekrar servise gittim tekrar resetlediler. Aynı sorun 1 ay sonra tekrar ortaya çıktı. Bu sefer başka bir servise götürdüm. Burada sanırım güncelleme yaptılar ve Radyo yu resetlediler. En son arabayı teslim ederlerken, şöyle bir uyarı yaptılar; "Flash diski aynı bilgisayarlardaki gibi, aracı çalıştırdıktan sonra takın kapatmadan önce de çıkartın". Ayırca kullandığım Flash çin malı olduğundan yapıyor olabilir dediler. Tabi her seferinde bu işlemi yapmak ne kadar kolay olur, bunu takdirinize bırakıyorum. İlerde korkarım ki bu sorun defalarca karşıma çıkacak... Ve en sonunda dayanamayıp FLYAUDİO navigasyon taktırıp onun USB sini kullanacağım. Başka çözüm önerisi olan varsa lütfen iletsin. Çünkü arabayı servise bırakmaktan son derece sıkıldım...

Yorum

İşleniyor...
                X