Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acil yardımınıza ıhtıyacım var arkadaslar.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: acil yardımınıza ıhtıyacım var arkadaslar.

servis sonrası bilgilendirme yaparsanız sevinirim emre kardeşim

Yorum

arkadaşlar aracımın içinde usb girişi var fakat usb mi koyduğum zaman çalışmıyor aux takılı diil diye bir mesaj görünüyor ekranda, halbuki usb yi taktım orada neden öle bir şey çıkıyor anlamadım..servise götürdüm adamlar usb nin içinde ne kadar parça var dedi bende 200 ile 300 şarkı, 20 30 da video var dedim oda videoları sil sadece şarkılar kalsın dedi o zaman çalışır dedi acaba benle dalga mı geçiyor bu herif?

Yorum

4 gb üstü flash'ları desteklemiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sezer
          arkadaşlar aracımın içinde usb girişi var fakat usb mi koyduğum zaman çalışmıyor aux takılı diil diye bir mesaj görünüyor ekranda, halbuki usb yi taktım orada neden öle bir şey çıkıyor anlamadım..servise götürdüm adamlar usb nin içinde ne kadar parça var dedi bende 200 ile 300 şarkı, 20 30 da video var dedim oda videoları sil sadece şarkılar kalsın dedi o zaman çalışır dedi acaba benle dalga mı geçiyor bu herif?
          flashdisk max. 4gb olacak, içerisinde max. 1000 şarkı olacak ve dosya sistemi de yanlış hatırlamıyorsam fat32 olacak.
          ayrıca ekranda aux değil usb yazması lazım, doğru menüyü mü seçmediniz acaba? usb'ye geçişin nasıl yapıldığını bende tam bilmiyorumda akılda soru işareti kalmasın diye söyledim.
          InsigniaTEAM

Yorum

usb'ye geçiş için cd/aux tuşuna basıyorsunuz ya da source tuşundan (direksiyonun üstünde) sırayla geliyor radyo cd, aux vs...

Yorum

Emre kardeşim öncelikle direksiyon titreme sorunun için canını sıkma,

benimde aracın salıncak burç başları değişti ve aynı senin yaşadığın durumları yaşadım servisteki ustalarla, usta ısrarla balanstan oluyordur dedi ve 2 kez servisin anlaşmalı olduğu lastikçiye ustayla birlikte gittik ve araca balans yapıldı ilk seferinde, sonra okula giderken tekrarladığını görünce yine gittim servise bu kez yine aynı lastikçide lastikler ön/arka yer değişim yapıldı, balans yapıldı ama yine tekrarladı. 3. kez servise gittiğimde tekrar lastikçiye gittik ve usta sorun lastiklerdendir dedi balans tutmuyor dedi, lastikler sert ondandır dedi.
              ama ben ısrarla bu siteyi söyledim ve değişim yapanlar var ve son derece memnunlar sorunları kaybolmuş durumda dedim. ve son bir hamle yaptım

Serdar Bey'in bu teknik bülteni yayınlamasından sonra aynen flaşa kopyaladım ve orda servisteki bilgisayara takıp ustaya gösterdim bülteni, görünce şaşırdı ben görmedim dedi yeni gördüm dedi, eski ve yeni parça kodların numarasını aldı hemen ve garantiye gidip anında sipariş geçti yaklaşık 1 hafta sonra parça geldi ve değişim yapıldı tekrar balans yapıdı ve şimdi bir sıkıntı yok şükür, hatta herkes gibi ben de çok memnun kaldım arabanın yol tutuşu değişti desem yeridir..

şu msjı alıntı yap ve bir Office World Belgesi ne atıp flaşa at ustalara göster ve durumu izah et. siparişin yapılır merak etme kardeşim

konunun linki;

http://www.insigniateam.com/forum/in...0.0#quickreply

bu da Serdar Bey in sağolsun bu konudaki önemli mesajı;

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
              Aynı konu bir başka başlık altında daha konuşuluyordu, oraya yazdığım mesajı tekrar gönderiyorum.
              Söz konusu sorunu yaşayan arkadaşların servise gidip aşağıda bahsi geçen teknik bülteni sormalarını öneririm.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2009 ve sonrası Insignia'lar için geçerli olan 2692 numaralı teknik bülten tam olarak bu konu ile ilgili...

Müşteri şikayeti : 110-140 arası hızlarda hafif titreşim.
              Sebep : Süspansiyon parçalarındaki toleranslar.
              Çözüm : Ön alt salıncak kolu ön takozunu modifiye edilmiş yeni parça ile değiştirin (hem sağ hem sol ikisini birden)
              (Tekerleklere çok iyi balans ayarı yapılmış olmalı ve yerlerine takılırken bültendeki talimatlara harfiyen uyulmalıdır)

Eski parça kodu : 3 52 866 (OPC dışındaki tüm şasi tipleri için aynı)
              Yeni parça kodu : 3 52 496

Değişecek parçanın şematik görünümü de şu şekilde : (mavi ile işaretli olan 12 numaralı parça)

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

USB tanımama sorunu ben yaşamadım hiçbir flaşımda. ayrıca 4 GB sınırı da hiç yaşamadım. çünkü ben arabayı aldıktan beri hep 8 GB kullandım. hiçbirinde sorun olmadı.. üstelik benimde flaşta World belgeleri ve videolar da vardı müziklerin yanında. onları görmüyor tabi ama mp3 leri klasör klasör eksiksiz görebiliyorum. benimde flaşta yaklaşık 300 parça var. servisteki usta bilmişlik yapıp başından savmak için bilmiş-kaçamak cevaplar vermiş. videoları silince açılırmış )

benim kullandığım flaş şu;

http://st4.bimeks.com.tr/img/urun/p_121106_01_04.jpg

8 GB ama araçta hiçbir okumama ya da flaşı tanımama sorunu olmadı..

Yorum

yalnız, benim araçta DVD 800 Navigasyon Sistemi var.. CD 400 ile DVD 800 veya CD 500 ler için USB Bellek hafıza sınırı açısından bir farklılık oluyor mu bilmiyorum... alala yani, belki aracında CD 400 olduğu için belki 4 GB yukarısını tanımaz diyeceğim ama..?

Yorum

ewet arkadaslar bugun servıse gıttım arabanın burclarında bırsey yok saglam demelerıne ragmen teste cıkalım dedım ozaman ıslerın yogunlugundan dolayı vazgecıp parcanını sıparısını verdıler gonlunuz rahat olsun dıyerekten arabanızda garantıdemıs degıstırelım dedıler zorakı oldu oda cogu arabada varmıs dıyorum bıze boyle bırsey gelmedı hıc dıyorlar ılk defa sızden duyuyoruz dedıler ve parca 3 4 gune kadar gelcekmıs salıncak burc basları degıscek ıste sonra balans ayarı yapılcak bakalım ıns cozulur baska bır sorunu yoktur. rot balans ayarı yapıldıktan sonra 2500 km yol yaptım yanı yol yaparken hafıften hıssedıyordum yanı bu kadar baskıya ancak degısım yaptılar yanı sonuc olarak parcayı beklıyoruz hayırlısıyla. gelısmelerı yazarım tekrardan.
                    tskler arkadaslar gec oldu bıraz sızden bılgı edınmem ama saglık olsun cozmeye calısıyoz bakalım

Yorum

geçmiş olsun kardeşim

Yorum

sagol kardesım bakalım gelsınde yapsınlar valla

Yorum

Hadi gecmis olsun bakalim. Buyuk ihtimal sorun cozulecek.

Yorum

4GB sınırı yok. Ben 8GB kullanıyorum ama 1000 parça sınırı doğru. 16GB'da kullansam 1000 parçadan fazlasını görmüyor ...

Saygılarımla ...

Yorum

arkadaşlar teşekkür edrim cevaplarınız için umarım dedikleriniz gibi çıkar cool

Yorum

4GB sınırı yok. Ben 8GB kullanıyorum ama 1000 parça sınırı doğru. 16GB'da kullansam 1000 parçadan fazlasını görmüyor ...

Saygılarımla

...peki içinde film olması veya resim olması etkilermi çalışmasını?

Yorum

İşleniyor...
                                X