Duyuru

Collapse
No announcement yet.

start stop problemi...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: start stop problemi...

Orjinal yazı sahibi: murat uyma
    ey 1.4 sahibi arkadaşlar lutfen yardım edin aracımda start stop birgün devreye giriyor ertesigün girmiyor gerekli şartları yerine getiriyorum amanafile sizin aracını motor soguk veya sıcakkende her zaman devreye gırıyormu kac kere yazılım atıldı bır problem olmadıgı soylendı ama sorun devam edıyor...
    valla arac eko modunda iken ne zaman durup vitesi bosa atsam start-stop ozelligi devreye giriyor bende..
    klima da bana sorarsanız calısmıyor sadece hava ufluyor..
    Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox
    MacBook Pro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aliyavuz
      ey 1.4 sahibi arkadaşlar lutfen yardım edin aracımda start stop birgün devreye giriyor ertesigün girmiyor gerekli şartları yerine getiriyorum amanafile sizin aracını motor soguk veya sıcakkende her zaman devreye gırıyormu kac kere yazılım atıldı bır problem olmadıgı soylendı ama sorun devam edıyor...
      valla arac eko modunda iken ne zaman durup vitesi bosa atsam start-stop ozelligi devreye giriyor bende..
      benim start stopta problem yok klimada gayet başarılı üşüyorum aracın içinde kısacası
      2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
      yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre2929
        Orjinal yazı sahibi: aliyavuz
        benim start stopta problem yok klimada gayet başarılı üşüyorum aracın içinde kısacası
        klimayı hangi konumda kulllanıyorsunuz acaba?
        2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Yorum

klima resmen içeriye buz atıyor sevgili ali abi acaba aktif duruma getirmiyomusun ya da gazı eksilmiş olabilir...

Yorum

bugün aracımı servise bıraktım ilk çalıştırmada gelen kayış sesinden dolayı ve start stopun bazen devreye girip bazen girmemesinden dolayı...bakalım ne gibi bir sonuç çıkacak...

Yorum

aracımı servisten aldım kayış sesi v kayışı değişti şimdilik bir problem yok start stop tada sorun görünmüyormuş...akü yeterli derecede iyimiş ...

Yorum

mrb arkadaşlar beni start stop yaklaşık 3 aydan beri çalışmıyordu bakımı bekledim götürdüğümde akım sensörünün arızalı olduğunu söylediler ama parça yokmuş ellerinde bekledik geldi bugün bıraktım servise umuyorum sorun akım sensöründen kaynaklanmıştır şimdi siz arkadaşların yazdıkalrını okuyunca tekrarlama ihtimalini düşünüyorum umarım yanılırım

Yorum

İşleniyor...
                X