Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia nın yakıt tüketimini düşürmüşler??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia nın yakıt tüketimini düşürmüşler??

muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
      Merzifon-Ankara arası cruise control ile, naviye göre 121 km/h- hız göstergesine göre 128 km/h sabit hızla gidiş, 310 km'de 8,2 L ortalama ile Ankaraya ulaştım. 8'de 3 depo ile gittim.
      Ankara şehir içi yaklaşık 100 km gezdim ve dönüşte 135-140 km/h cruise control ile ara sıra ders verme (Accord ve Bmw) ve trafikten sıyrılma amaçlı atraksiyonlar yaptım. Dönüşte 8,9 Litre sarfiyatla döndüm. Bir depo ile 710 km yol katettim. Eğer 100-110 bandında gid-e-bilseydim 7-7,5 civarı bir sarfiyat olurdu.

Bu kasa ve bu motora göre sarfiyatlar normal, anormal olan benzinin aşırı pahalı olması. Eğer benzinin litresi hükümetin açıkladığı enflasyon (!) oranında artsaydı 1,5-2 lira olacaktı ve kimsenin canını acıtmayacaktı.
      105-115 arası ile 125-135 arası gitmek 1 litre oynatıyor yakıtı abi, çok tecrübe ettim, tek başıma klima açık 113-4 km cc ile çeşmeden otobandan izmire geldim, 7.1 litre izmirde buluşma yaptık, şehiriçinde de gezdik, ve arasıra atraksyonlara çıktık, tekrar çeşmeye otobandan döndüm, otobanda iki bmw'ye ders verdim, (ikinci ders verdiğim bmw 3 coupe idi 245 ile adama toz yutturdum haha ayrıca adamı da bayağı kovaladım) onun haricinde yine aynı hızla cc ile döndüm, 8.4 lt ile arabayı park ettim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        Merzifon-Ankara arası cruise control ile, naviye göre 121 km/h- hız göstergesine göre 128 km/h sabit hızla gidiş, 310 km'de 8,2 L ortalama ile Ankaraya ulaştım. 8'de 3 depo ile gittim.
        Ankara şehir içi yaklaşık 100 km gezdim ve dönüşte 135-140 km/h cruise control ile ara sıra ders verme (Accord ve Bmw) ve trafikten sıyrılma amaçlı atraksiyonlar yaptım. Dönüşte 8,9 Litre sarfiyatla döndüm. Bir depo ile 710 km yol katettim. Eğer 100-110 bandında gid-e-bilseydim 7-7,5 civarı bir sarfiyat olurdu.

Bu kasa ve bu motora göre sarfiyatlar normal, anormal olan benzinin aşırı pahalı olması. Eğer benzinin litresi hükümetin açıkladığı enflasyon (!) oranında artsaydı 1,5-2 lira olacaktı ve kimsenin canını acıtmayacaktı.
        105-115 arası ile 125-135 arası gitmek 1 litre oynatıyor yakıtı abi, çok tecrübe ettim, tek başıma klima açık 113-4 km cc ile çeşmeden otobandan izmire geldim, 7.1 litre izmirde buluşma yaptık, şehiriçinde de gezdik, ve arasıra atraksyonlara çıktık, tekrar çeşmeye otobandan döndüm, otobanda iki bmw'ye ders verdim, (ikinci ders verdiğim bmw 3 coupe idi 245 ile adama toz yutturdum haha ayrıca adamı da bayağı kovaladım) onun haricinde yine aynı hızla cc ile döndüm, 8.4 lt ile arabayı park ettim.
        Ondan sonra benim araba neden mercedes'ten fazla yakıyo haha haha

Yorum

yani başka araba 180'le filan yanımdan geçse sorun değil ama bmw filan geçince benim şalterler atıyor, basıyorum kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            yani başka araba 180'le filan yanımdan geçse sorun değil ama bmw filan geçince benim şalterler atıyor, basıyorum kardeşim
            O zaman bileğine kuvvet kardeşim

Yorum

eyvallah kardeşim sağolasın

Yorum

bu güncellemenin neden yapıldığını araştıran oldu mu? :/
                motorda bir değişikliğe mi gidilmişte değişmiş bu değer yoksa zaten öyleymişte yanlışlığı mı düzeltmişler?
                muhaha

Yorum

1.6 insignia ile uzun yolda yakıt sarfiyatının minumuma indirmek için hangı viteste kaç süratla gidilmelıdır sizce?Daha önce tecrübe eden oldumu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enkisu43
                    1.6 insignia ile uzun yolda yakıt sarfiyatının minumuma indirmek için hangı viteste kaç süratla gidilmelıdır sizce?Daha önce tecrübe eden oldumu?
                    Ben Mersin'den İstanbul'a ortalama 120-130 km. hız ile 7,6 lt /100 km.yakıt tüketimini yakalamıştım
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Daha önce bu konuyla ilgili yorumlar yapılmıştı.

http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=7301.0

Yorum

6. vites cruise control ile 90/100 km sabit. 6.5 -7 lt yakalarsınız.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

6. vites cruise control ile 90/100 km sabit. 6.5 -7 lt yakalarsınız.

90-100 km hızla niye 5. vites deyilde 6 vites de az yakıyor?

Yorum

benim önceden starex vardı yaktını neredeyse aynı tabi onun yeri farklıydı ancak insignadan kalkasım gelmiyor performansı harika araba yol bilgiyarını set tusuyla sıfırlayın birde sehir içi ewet fazla yakıyor bu kasa araca çok iyi bu motor
                            OPEL insignia BİR nokta ALTI motor YÜZ SEKSEN beygir

Yorum

Merhaba,

Bu konuyla ilgili iki sorum var:

1) yazilim guncellemesi olacaksa servis arac sahiplerine haber veriyor mu?
                              2) cruise kontrol nasil calistiriliyor? Ne yaptiysam beceremedim. Eski aracim seat ibizia isi. Tek tusu basili tutmak yetiyordu.

Tekrar herkese selamlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Deniz Patlak
                                Merhaba,

Bu konuyla ilgili iki sorum var:

1) yazilim guncellemesi olacaksa servis arac sahiplerine haber veriyor mu?
                                2) cruise kontrol nasil calistiriliyor? Ne yaptiysam beceremedim. Eski aracim seat ibizia isi. Tek tusu basili tutmak yetiyordu.

Tekrar herkese selamlar
                                1.Opel servislerinin yazılımdan haberi olması için sizin sormanız lazım maad Çoğunun dünyadan bile haberi yok. Şaka bir yana bana 2 yıldır hiç haber veren olmadı. Hiç güncelleme yaptırmadım. Bakımda yaptılarsa belki.

2. Resim ekledim.

İptal etmek için çarpı tuşuna, frene, debriyaja basmanız yeterli. CC 30km/sa hızlarda devreye girer.
                                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İşleniyor...
                                X