Duyuru

Collapse
No announcement yet.

120 km den sonra direksiyonda titreme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 120 km den sonra direksiyonda titreme

Yanıtlar ve yönlendirmeleriniz icin tesekkurler. Araba henüz 700 km de. Mayıs ayında uzun yol yapıcam. Titreme uzun yolda da (su an cok az titreme yapiyor) rahatsız edecek hale gelirse, dönüşte servise goturucem. İyi forumlar.
    Insignia 1.6 Turbo Cosmo + Stil Paket + FlexRide

Yorum

Merhaba, salincak burc basi degisimi vb. bu konuda en iyi sekilde cozum uretecek (bu konuda tecrubeli) İstanbul da hangi servisi tavsiye edersiniz ? Tesekkurler.
      Insignia 1.6 Turbo Cosmo + Stil Paket + FlexRide

Yorum

arkadaslar bu salincak basi bilezik bi suru bisi saydiniz onlarin resmi olan varsa yukleyebilirmi araba cahilileride var burda )))
        bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...0.0#quickreply
          konu daha önce paylaşılmıştı umarım işinize yarar

Yorum

benim aracımda 18 inç jant var her 3000 ile 5000 km arası titremeden balans yaptırıyorum.sizde önce balansa girerseniz iyi olur düşüncesindeyim.selamlar.

Yorum

.....
              (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Su an bende de titreme var. 120 üzerine çıktığımda hissediliyor. Dizlerim bile titriyor du o kadar...servise gittim bo balans ayari yaptılar. Tamam dediler 2 gün sonra bu sefer direksiyon da ki titreme devam ediyor. Ne yapacam bilemedim. Edition elgance 245 55 18 potenza var lastik

Yorum

Artık titreme olayı insignia da kronik galiba diyecem. Çok kişide oluyor bu ilginç. Gerçi şuda var 18 jantları en fazla insignia kullanıyor vede 18 jant da balans tutturmak diğerlerine göre daha zor.
                  İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

İşleniyor...
                  X